Libnet.ro
UNICEF

10:15

Decizia care ii da fiori lui LIVIU DRAGNEA a fost luata la Bruxelles! Se recomanda activarea articolului 7 din Tratatul UE

B1 B1,
Decizia care ii da fiori lui LIVIU DRAGNEA a fost luata la Bruxelles! Se recomanda activarea articolului 7 din Tratatul UE

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European a recomandat luni activarea procedurii articolului 7 al Tratatului Uniunii Europene impotriva Ungariei pentru. continuă pe B1

Mesajul PSD Alba dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A fost o decizie luata sub presiuni. il sustinem in continuare

La cateva ore dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si sase luni de inchisoarecu executare pentru instigare la abuz in serviciu PSD Alba a transmis un mesaj pe pagina oficiala de pe facebook a organizatiei.

Liviu Dragnea: Ieri a fost o executie in masa. A trebuit sa fie condamnati 9 oameni sa se justifice si condamnarea mea (VIDEO)

Liviu Dragnea a condamnat decizia de joi a inaltei Curti de Casatie si Justitie privind condamnarea sa la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Liderul PSD a numit.

Ministrul Justitiei, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR. Nu ma pronunt asupra demisiei sale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat vineri ca judecatorii care au pronuntat condamnarea, in prima instanta a lui Liviu Dragnea, nu ar fi tinut cont de o decizie a Curtii Constitutionale, informeaza.

Liviu Dragnea: Nu este exclusa suspendarea presedintelui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus, in ceea ce priveste suspendarea presedintelui Iohannis, in cazul in care nici saptamana aceasta nu pune in aplicare decizia CCR, ca nu este.

Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca va ramane la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor precizand ca nu il sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig. Decizia mea e foarte ferma:.

Locuinta unui judecator care l-a condamnat pe Liviu Dragnea, VANDALIZATA - surse

Casa unui judecator din completul care l-a condamnat, joi, in prima instanta, pe Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive, ar fost vandalizata vineri.

Tezele din iunie ale lui Liviu Dragnea

Epoca de aur a lui Nea Nicu nu e istorie. A luat-o cu imprumut Liviu Dragnea sa o duca mai departe. Nu stiu sa fi fost aplauze, dar sigur a fost unanimitate pentru tezele din iunie ale sefului PSD care, in doar opt minute, cat i-a durat discursul, ne-a pus in fata o Romanie dupa sufletul sau.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Liviu Dragnea, declaratii dupa Comitetul Executiv al PSD, de la ora 19,00

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine vineri, de la ora 19,00, o conferinta de presa, dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului, in care a obtinut sustinerea social-democratilor. Aceasta sedinta a venit la o zi dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si lase luni de inchisoare.

VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / mi cer iertare pentru ca s-a lungit att de mult elaborarea Codului Penal / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, la o zi dupa ce a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, o atitudine mult mai ferma si mai radicala, cerandu-si totodata iertare miilor de romani care stau in puscarie sau sunt tarati prin tribunale pe baza unui articol sovietic, o referire la abuzul in serviciu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )