Libnet.ro
UNICEF

18:01

Liviu Dragnea: Nu este exclusa suspendarea presedintelui

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu este exclusa suspendarea presedintelui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus, in ceea ce priveste suspendarea presedintelui Iohannis, in cazul in care nici saptamana aceasta nu pune in aplicare decizia CCR, ca nu este. continuă pe Antena3

Rovana Plumb, mesaj pentru CExN al PSD: Sustinere totala pentru Liviu Dragnea

Sustinere totala pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea - este mesajul cu care vine in reuniunea Comitetului Executiv National CExN) al partidului presedintele organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, in.

Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca va ramane la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor precizand ca nu il sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig. Decizia mea e foarte ferma:.

Ce trebuia sa faca Liviu Dragnea in dosarul in care a fost condamnat

Presedintele ALDE Cluj, deputatul Steluta Cataniciu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuia sa se foloseasca de prevederile unui articol de lege prin care putea.

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat.

Ciolos: Romnia lui Dragnea este o Romnie iliberala condusa n stil mafiot. Alegerile anticipate, singura solutie

Fostul premier Dacian Ciolos anunta ca va participa la protestele anuntate pentru diminica seara, comentand ca Romania lui Liviu Dragnea este o Romanie iliberala care pare a fi condusa in stil mafiot, iar declansarea alegerilor anticipate este singura modalitate de relegitimare a clasei politice.

Dragnea, despre suspendarea presedintelui: Nu este exclusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, spunanand ca acesata a intarziat nepermis de mult cu decizia privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, decizie in privinta codurilor penale: E exclusa adoptarea unei ordonante de urgenta

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a facut noi precizari cu privire la codurile penale. intrebati daca exista tensiuni in coalitia de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Taricean.

SURSE: Liderii PSD iau in calcul suspendarea presedintelui Iohannis. Discutii aprinse in biroul lui Dragnea

Mai multi lideri se afla in biroul lui Liviu Dragnea de presedinte al Camerei Deputatilor de peste 2 ore. Aici se poarta discutii dure privind pozitionarea partidului dupa decizia de joi a inaltei Curti de.

Marian Vanghelie, atac la adresa lui Liviu Dragnea: Nu stapaneste nici macar functia pe care o are

Marian Vanghelie a lansat un atac dur la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Acesta a spus ca nu stapaneste functia pe care o are si ca putea sa ia decizii si sa-si asume.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )