Libnet.ro
UNICEF

20:15

Decizia care ar forta Apple sa nu te mai usuce de bani

Playtech Playtech,
Decizia care ar forta Apple sa nu te mai usuce de bani

Apple e una dintre companiile care detesta deciziile din UE care privesc drepturile consumatorilor. Cea mai noua ar insemna ca-ti poti folosi telefonul mai mult timp cu un cost mai mic. in. continuă pe Playtech

Decizia care ne va costa pe toti. Ce se intampla dupa ce Gabriela Firea a renuntat la Taxa Oxigen

Greanpeace reactioneaza la decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a elimina taxa Oxigen. Reprezentantii organizatiei spun ca, in acest fel, primarul se face direct raspunzator pentru calitatea aerului din Bucuresti si pentru sanatatea populatiei. Cate vieti costa gestul primaritei Greanpeace Romania spune ca eliminarea taxei Oxigen este un act populist si iresponsabil si ca aceasta .

Ce afaceri are, de fapt, Mohammad Murad in Romania si de unde face cei mai multi bani

Libanezul Mohammad Murad a venitin Romania pentru a deveni medic. 35 de ani mai tarziu, a ajuns unul dintre cei mai mari investitori din turismul romanesc. Afacerile lui Mohammad Murad in Romania in 1983, la varsta de 17 ani, a venit in Romania sa studieze medicina. Primii trei ani i-a facut la Iasi, transferandu-se apoi .

Decizia care strica planurile Dacia: ce se intampla cu masina electrica?

Renault a anuntat ca va prezenta Dacia electrica la salonul auto din Geneva. Doar ca acel plan, pe ultima suta de metri, a fost dat peste cap. Decizia vine de la guvernul din Elvetia si nu.

Care sunt cele mai cautate joburi pe OLX: peste 395.000 de candidati intr-o singura categorie

In 2019, OLX sustine ca au fost mai multi candidati pentru acelasi numar de locuri de munca. Totodata, soferii au fost cei mai cautati angajati si in 2019. Numarul de salariati a.

De teama coronavirus, moneda euro s-a dus in cap: care este cea mai profitabila alternativa

Printre victimele colaterale ale coronavirus se numara si moneda euro. Din motive greu de inteles, dolarul australian este o alta moneda care s-a dus in cap in ultima.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3668 seconds )