Libnet.ro
UNICEF

23:45

Decizia CCR care l-ar putea salva pe Liviu Dragnea. Sedinta Curtii Constitutionale a inceput

Playtech Playtech,
Decizia CCR care l-ar putea salva pe Liviu Dragnea. Sedinta Curtii Constitutionale a inceput

Judecatorii Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) decid miercuri asupra constitutionalitatii completurilor de trei de la inalta Curte de Casatie si JustitieiCCJ), dupa ce au amanat de 5 ori luarea unei hotarari. Decizia CCR care l-ar putea salva pe fostul sefl al PSD, Liviu Dragnea Sesizarea a fost depusa, in martie, de catre vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin . continuă pe Playtech

Avocata lui Liviu Dragnea, reactie cu privire la decizia CCR: Tot sistemul ar trebui sa se revolte. Am spus de la inceput ca este o executie politica

Avocata care l-a reprezentat legal pe Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a explicat ca va lucra impreuna cu fostul judecator CCR Petru Lazaroiu, pentru gasirea unei solutii, avand in vedere decizia CCR de.

Fostul judecator CCR Petre Lazaroiu: Decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, POLITICA ! Au fost PRESIUNI mari

Fostul judecator al CCRPetre Lazaroiu a declarat, miercuri, dupa decizia CCR referitoare la completurile de trei judecatori de la ICCJ, ca Liviu Dragnea a fost condamnat politic si ca judecatorii Curtii.

Decizia CCR privind completele de 3 judecatori il tine pe Dragnea in spatele gratiilor. Ce VIP-uri profita

Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarea lui Florin Iordache pe completele specializate, o decizie ce nu-l mai ajuta acum pe Liviu Dragnea dar care asigura scaparea multor VIP-uri, precum Udrea, Bica, Valcov sau familia Cosma.

Liviu Avram: Cateva intrebari pe care le naste decizia CCR privind completele de 3 judecatori

Decizia prin care Curtea Constitutionala a admis sesizarea lui Florin Iordache privind completele de 3 judecatori de la inalta Curte este importanta nu doar prin raportare la cazul individual al lui Liviu Dragnea, asa cum inclina sa faca toata lumea, cat mai ales prin intrebarile pe care le rdica si al caror raspuns il asteptam in motivare.

Catalin Radulescu nu-si uita fostul sef: Ne dorim foarte tare ca Liviu Dragnea sa fie liber. Sper din toata inima

Deputatul PSD Catalin Radulescu a afirmat miercuri ca spera ca judecatorii CCR care dezbat contestatia formulata de Florin Iordache privind legalitatea completurilor de trei judecatori, sa dea o decizia favorabila, de care ar beneficia si fostul presedinte PSD, Liviu Dragnea.

Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, miercuri pe Facebook, ca CEx al PSD a decis o mare mizerie si anume mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord sa il sprijine pe Mugur Isarescu in functia de viceguvernator al BNR, potrivit Mediafax. Ce au inteles azi miercuri - n. r. ) colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au decapitat pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic. , a scris Codrin Stefanescu, miercuri, pe Facebook.

Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munca face Liviu Dragnea la Rahova. Nu a mai vrut la bucatarie

Corin Stefanescu a dezvaluit ce munca presteaza fostul presedinte al Partidului Social Politic in inchisoare. Liviu Dragnea nu a mai vrut sa munceasca la bucatarie. Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munceste Dragnea la Rahova S-a aflat ce munceste Liviu Dragnea! Acest detaliu a fost facut public de Codrin Stefanescu. Fostul lider al PSD a trecut .

Liviu Dragnea, scapat de inchisoare! Ce se intampla in Dosarul Tel Drum

Veste buna pentru Liviu Dragnea! Dosarul Tel Drum nu este gata nici acum. Acesta ar fi putut sa-i agraveze situatia juridica a fostului lider al Partidului Social Democrat. Dragnea, scapat de inchisoare! Ce se intampla cu dosarul Tel Drum? Dosarul Tel Ddrum care ii poarta numele fostului presedinte al formatiunii PSD nu este gata nici .

VIDEO Filmul primului congres al PSD fara Liviu Dragnea. inceputul erei Dancila: imi pare rau de Dragnea, era un om extraordinar!

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte PSD, fiind prima femeie care va conduce oficial partidul. Reporterii Adevarul prezinta cum s-a vazut primul congresul al social- democratilor fara Liviu Dragnea.

Detalii INCENDIARE despre LIVIU DRAGNEA la Rahova: Nu e usor pentru un om ca el... - Cu cine tine legatura din PSD si ce transmite din spatele gratiilor

Noi detalii despre Liviu Dragnea, aflatd e mai bine de o luna inchis la Penitenciarul Rahova. Codrin Stefanescu, unul dintre oamenii sai de baza, este adesea sunat de fostul lider PSD. Stefanescu a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )