Libnet.ro
UNICEF

20:00

Decizia CCR privind completele de 3 judecatori il tine pe Dragnea in spatele gratiilor. Ce VIP-uri profita

Adevărul Adevărul,
Decizia CCR privind completele de 3 judecatori il tine pe Dragnea in spatele gratiilor. Ce VIP-uri profita

Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarea lui Florin Iordache pe completele specializate, o decizie ce nu-l mai ajuta acum pe Liviu Dragnea dar care asigura scaparea multor VIP-uri, precum Udrea, Bica, Valcov sau familia Cosma. continuă pe Adevărul

Liviu Avram: Cateva intrebari pe care le naste decizia CCR privind completele de 3 judecatori

Decizia prin care Curtea Constitutionala a admis sesizarea lui Florin Iordache privind completele de 3 judecatori de la inalta Curte este importanta nu doar prin raportare la cazul individual al lui Liviu Dragnea, asa cum inclina sa faca toata lumea, cat mai ales prin intrebarile pe care le rdica si al caror raspuns il asteptam in motivare.

Decizia CCR care l-ar putea salva pe Liviu Dragnea. Sedinta Curtii Constitutionale a inceput

Judecatorii Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) decid miercuri asupra constitutionalitatii completurilor de trei de la inalta Curte de Casatie si JustitieiCCJ), dupa ce au amanat de 5 ori luarea unei hotarari. Decizia CCR care l-ar putea salva pe fostul sefl al PSD, Liviu Dragnea Sesizarea a fost depusa, in martie, de catre vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin .

Avocata lui Liviu Dragnea, reactie cu privire la decizia CCR: Tot sistemul ar trebui sa se revolte. Am spus de la inceput ca este o executie politica

Avocata care l-a reprezentat legal pe Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a explicat ca va lucra impreuna cu fostul judecator CCR Petru Lazaroiu, pentru gasirea unei solutii, avand in vedere decizia CCR de.

Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, miercuri pe Facebook, ca CEx al PSD a decis o mare mizerie si anume mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord sa il sprijine pe Mugur Isarescu in functia de viceguvernator al BNR, potrivit Mediafax. Ce au inteles azi miercuri - n. r. ) colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au decapitat pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic. , a scris Codrin Stefanescu, miercuri, pe Facebook.

Radu Tudor, reactie la decizia CCR: Cine va spune ca de astazi sunt eliberati infractorii va minte

Jurnalistul Radu Tudor a precizat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, cadecizia de astazi a CCR prin care s-au declaratnelegale completurile de trei constituie la inalta.

Orban: Decizia CCR pe completurile de trei este stupefianta. Solicit demisia judecatorilor Curtii

Liberalii cer demisia judecatorilor constitutionali, Ludovic Orban sustinand ca decizia luata in cazul completurilor de trei este stupefianta, majoritatea din acest for servind o agenda a raului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )