Libnet.ro
UNICEF

08:30

Decizia luata de Dan Negru. De ce isi tine prezentatorul copiii departe de televiziune

Adevărul Adevărul,
Decizia luata de Dan Negru. De ce isi tine prezentatorul copiii departe de televiziune

Regele Audientelor ne-a oferit un prim-plan al vietii lui actuale, din care nu lipsesc show-ul TV dintre ani, impactul pandemiei asupra mariajului sau si educatia pe care le-o da celor doi copii ai lui. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune i s-a propus de s-a ridicat brusc de la masa negocierilor

Dan Negru se afla de 20 de ani in topul audientelor cu programul de Revelion. Nici nu e de mirare ca PRO TV a incercat adesea sa-l ademeneasca in tabara lor, pentru a anihila concurenta. O invitatie de transfer ar fi avut si anul acesta, inaintea filmarilor pentru emisiunea Masked Singer Romania, unde Dan ar .

Cum va fi Revelionul 2021 cu Dan Negru

Dan Negru prezinta cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din Romania. Iata cum va arata Revelionul 2021 in timpul pandemiei.

Mediastandard.ro: Ce se vede la televizor de Revelion: Divertis, Vacanta Mare, Untold si Dan Negru

Dat fiind faptul ca trecerea dintre ani s-ar putea sa prinda mai multi romani in fata televizoarelor decat de obicei, posturile TV au organizat programe speciale. Revelionul Starurilor va putea fi urmarit de la ora 22:00, in formatul cu care postul TV ne-a obisnuit deja: momente artistice combinate cu vedete costumate in diverse personaje, pe care invitatii speciali vor trebui sa ii demaste. Printre invitatii din acest an se numara si Nea Marin, Maria Buza, Ovidiu Lipan Tandarica, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Dorian Popa, dar si altii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )