Libnet.ro
UNICEF

22:15

Decizia luata de designerul Alexandru Ciucu, dupa retragerea titlului Principelui Nicolae

Antena3 Antena3,
Decizia luata de designerul Alexandru Ciucu, dupa retragerea titlului Principelui Nicolae

Alexandru Ciucu, furnizor al Casei Regale a Romaniei, se declara surprins de decizia MS Regelui Mihai al Romaniei de a retrage titlul de Principe al Romaniei si apelativul de Alteta Regala. continuă pe Antena3

Alexandru Ciucu, despre retragerea titlului Principelui Nicolae: Ii voi spune public Domnule Nicolae si, in privat, Alteta Regala!

Alexandru Ciucu se declara surprins de decizia MS Regelui Mihai al Romaniei de a retrage titlul de Principe al Romaniei si apelativul de Alteta Regala nepotului sau, Nicolae. Iata ce spune despre asta! .

Casa Regala explica: Retragerea titlului Principelui Nicolae NU este o pedeapsa

Retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsa, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, dupa ce acesta a observat comportamentul nepotului sau in public si in privat,.

Casa Regala: Retragerea titlului principelul Nicolae NU este o pedeapsa

Retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsa, ci o decizie a Regelui pentru viitor, dupa ce acesta a observat comportamentul nepotului sau in public si in privat, a precizat consilierul personal al familiei regale Ion Luca Vlad.

Decizia luata de Suedia fata de imigranti, dupa dublul asasinat dintr-un magazin IKEA

Politia din centrul Suediei a sporit masurile de securitate la centrele pentru solicitantii de azil, dupa ce un barbat in varsta de 28 de ani si mama sa de 55 de ani au fost injunghiati mortal luni intr-un magazin IKEA din centrul tarii, dublu asasinat de care sunt suspectati doi eritreeni cazati in acelasi centru.

Fostul principe Nicolae reactioneaza la retragerea titlului sau

Nepotul Regelui Mihai I a transmis, marti, ca isi asuma decizia bunicului sau de a-i retrage titlul de Principe al Romaniei si locul in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Nicolae Mihai Medforth Mills a spus ca titlul si prezenta in linia de succesiune ii impuneau un mod de a-si conduce viata pe care nu l-a putut accepta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )