Libnet.ro
UNICEF

23:45

Decizia Papei Francisc, dupa ce a aflat ca mai multe calugarite s-au prostituat. Este fara precedent

Playtech Playtech,
Decizia Papei Francisc, dupa ce a aflat ca mai multe calugarite s-au prostituat. Este fara precedent

Cu toate ca renasterea omenirii a inceput cu femeia, a remarcat papa la omilie, femeile sunt in continuu umilite, batute, supuse violentei, induse sa se prostitueze si sa suprime viata pe care o poarta in san. Orice violenta comisa asupra femeii este o profanare a lui Dumnezeu, nascut din femeie. Totodata, daca din trupul unei . continuă pe Playtech

Barbat din Iedera, prins dupa ce a dat mai multe spargeri in Moreni. Ce au descoperit oamenii legii la perchezitii

Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Un barbat din Iedera a fost prins dupa ce a dat mai multe spargeri in Moreni.

Cutremur puternic in Turcia: mai multe cladiri s-au prabusit

Un puternic cutremur cu o magnitudine de 6,7 a zguduit estul Turciei, vineri la ora locala 20. 55, iar primele informatii arata ca exista cel putin doi raniti, dupa ce mai multe cladiri s-au prabusit.

Fostul sef al Directiei Agricole Constanta, condamnat la cinci ani si trei luni, dupa ce a convins mai multe primarii sa incheie contracte cu firma sa

Fostul sef al Directiei Agricole Constanta, Boris Parpala, a fost condamnat, joi, la cinci ani si trei luni de inchisoare de Tribunalul Constanta, dupa ce a convins 22 de primarii sa incheie contracte cu firma la care era administrator pentru diverse servicii. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Raonic, raspuns genial la intrebarea: Va castiga Djokovic mai multe Grand Slam-uri decat Nadal si Federer?

Canadianul Milos Raonic a fost primul jucator care si-a castigat biletul de acces in sferturile de finala de la Australian Open, duminica dimineata, iar la putin timp dupa aceea, a oferit un raspuns genial la intrebarea deja clasica a jurnalistilor: crezi ca Novak Djokovic isi va termina cariera avand mai multe titluri de Grand Slam decat Nadal si Federer?.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Se anunta proteste masive in mai multe orase franceze

Ministrul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani aflati vineri in Franta, in conditiile in care autoritatile locale franceze prevad mai multe manifestatii si actiuni de.

Ministrul Virgil Popescu: Avem mai multe rezerve de gaze, avem capacitati superioare de extractie Solicit periodic informari si date referitoare la situatia importurilor

Romania nu are probleme in ceea ce priveste asigurarea cu gaze naturale a consumatorilor in perioada de iarna, avand mai multe rezerve, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Brasovean retinut de politisti dupa ce a furat mai multe bunuri dintr-o societate comerciala

Politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Brasov efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Avertisment privind un nou virus. Provoaca febra hemoragica si ataca mai multe organe

Brazilia a inregistrat pentru prima data dupa 20 de ani un deces de febra hemoragica provocat se pare de un nou virus detectat in aceasta tara sud-americana.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

Vlad Voiculescu: Cred ca Dumnezeu sau norocul ne-a pazit pana azi de mai multe incidente

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, in prezent candidatul PLUS la Primaria Capitalei, a criticat negijenta in seviciu a functionarilor publici, facand referire la incidentele petrecute in cele doua scoli din Arad si Bucuresti, in urma carora mai multi elevi au ajuns la spital din cauza substantelor de dezinsectie sau dezinfectie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )