Libnet.ro
UNICEF

21:45

Decizia uneia dintre cele mai populare retele sociale a infuriat utilizatorii. Va disparea!

Antena3 Antena3,
Decizia uneia dintre cele mai populare retele sociale a infuriat utilizatorii. Va disparea!

Instagram a modificat algorimul prin care afiseaza postarile in feed, iar asta i-a nemultumit pe utilizatori, scrie yoda. ro. Sefii de la Instagram aveau senzatia ca stiu ce isi doresc utilizatorii, insa s-ar parea ca. continuă pe Antena3

Un sef de la Rutiera a dat una dintre cele mai inedite spagi: un pat

Seful Biroului Rutier din Vaslui a dat una dintre cele mai inedite spagi din istoria dosarelor DNA: un pat din lemn de frasin. Cel care ar fi primit mita este un comisar-sef de la Bucuresti care fusese in.

Una dintre cele mai solicitante curse din lume, dominata de trei romani. Bistriteanul Tibi Useriu ameninta recordul mondial

Sportivul bistritean Tibi Useriu se pare ca a avut gura aurita atunci cand a spus ca si-ar dori ca pe podiumul uneia dintre cele mai solicitante competitii din lume, ultramaratonul de la Cercul Polar, sa se afle numai romani. Tibi Useriu a finalizat ziua 3 de competitie pe primul loc, fiind urmat de ceilalti doi romani din cursa: Vlad si Andrei.

FOTO Cum arata si cand isi va deschide portile unul dintre cele mai moderne complexe termale din Romania, construit cu peste 15 milioane de euro de la UE

Unul dintre cele mai moderne complexuri termale din vestul Romaniei, in valoare de peste 15 de milioane de euro, isi va deschide portile in luna mai. Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea, construit cu bani europeni pe locul fostului strand municipal, va rivaliza cu cele din strainatate.

O vedeta Antena 1 a trecut Oceanul pentru unul dintre cele mai importante maratoane din lume

Ca sa alergi un maraton trebuie sa ai calitati care nu tin numai de forta fizica. Ai nevoie de determinare, de entuziasm, de un moral bun, dar si de capacitatea de a-ti depasi propriile limite. Unul dintre.

Trafic restrictionat pe unul dintre cele mai circulate drumuri din tara

Traficul rutier pe Valea Oltului - pe DN7 - se va desfasura alternativ, pe o singura banda, in zona viaductului Carligu Mic, pana pe 30 iunie, din cauza unor lucrari de consolidare a viaductului,.

Cum a ajuns un robot sa bata toti oamenii la unul dintre cele mai vechi jocuri ale omenirii

Go este un joc strategic care isi are originea in vechea China, inaintea erei noastre. Desi regulile sunt usor de inteles si de aplicat, jocul e recunoscut pentru nivelul de complexitate foarte inalt. Pana acum, era vazut drept varful Everest al inteligentei artificiale. Inteligenta artificiala creata de Google a reusit sa invinga mintea umana, dovedind, [].

Ce avere are una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume

Averea scriitoarei britanice J. Rowling, autoarea romanelor din seria Harry Potter, a continuat sa creasca in ultimii ani si a ajuns la peste 7,6 miliarde de lire sterline 9,8 miliarde de euro), in ciuda faptului ca ultimul roman din aceasta franciza literara a fost publicat in urma cu aproape un deceniu, afirma tabloidul The Sun, citat de news. ro.

Cand si unde putem observa 13 dintre cele mai impresionante spectacole de lumini ale naturii: viermii stralucitori si aurora boreala INFOGRAFIE

Multe tari, ca Japonia sau Islanda, ofera spectacole grandioase in materie de fenomene naturale. Acestea apar, insa, numai in anumite perioade ale anului. Prin intermediul unei infografii puteti afla unde si cand trebuie sa calatorim pentru a admira cele mai frumoase jocuri de lumini ale naturii.

Acest roman are 24 de ani si este unul dintre cei mai temuti hackeri din lume

Un tanar din Bucuresti se afla in spatele unora dintre cele mai cunoscute operatiuni de hacking din ultimii ani. in anul 2012, Team GhostShell s-a ocupat de unele dintre cele mai mediatizate infractiuni online din acea perioada. Printre tintele grupului de hackeri s-au numarat FBI-ul, NASA, Pentagonul, dar si diverse organizatii din Rusia, unde nu [].

Este una din cele mai frumoase femei din lume. De azi este libera

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar de acum se poate bucura din nou de libertate. Si asta pentru ca Adriana Lima este oficial divortata.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )