Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce avere are una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume

România Liberă România Liberă,
Ce avere are una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume

Averea scriitoarei britanice J. Rowling, autoarea romanelor din seria Harry Potter, a continuat sa creasca in ultimii ani si a ajuns la peste 7,6 miliarde de lire sterline 9,8 miliarde de euro), in ciuda faptului ca ultimul roman din aceasta franciza literara a fost publicat in urma cu aproape un deceniu, afirma tabloidul The Sun, citat de news. ro. continuă pe România Liberă

Apple distruge unul dintre cele mai cunoscute mituri despre iPhone

Craig Federighi, seful diviziei responsabilede software la Apple, a demontat unul dintrecele mai populare mituri in legatura cu iPhone-ul. in cazul in care ati utilizat mult timp un iPhone, atunci probabil vi s-a spus la un moment dat ca daca inchideti toate aplicatiile care apar in meniul multitasking veti putea economisi din bateria telefonului. Din [].

Una dintre cele mai solicitante curse din lume, dominata de trei romani. Bistriteanul Tibi Useriu ameninta recordul mondial

Sportivul bistritean Tibi Useriu se pare ca a avut gura aurita atunci cand a spus ca si-ar dori ca pe podiumul uneia dintre cele mai solicitante competitii din lume, ultramaratonul de la Cercul Polar, sa se afle numai romani. Tibi Useriu a finalizat ziua 3 de competitie pe primul loc, fiind urmat de ceilalti doi romani din cursa: Vlad si Andrei.

FOTO Cum arata si cand isi va deschide portile unul dintre cele mai moderne complexe termale din Romania, construit cu peste 15 milioane de euro de la UE

Unul dintre cele mai moderne complexuri termale din vestul Romaniei, in valoare de peste 15 de milioane de euro, isi va deschide portile in luna mai. Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea, construit cu bani europeni pe locul fostului strand municipal, va rivaliza cu cele din strainatate.

O vedeta Antena 1 a trecut Oceanul pentru unul dintre cele mai importante maratoane din lume

Ca sa alergi un maraton trebuie sa ai calitati care nu tin numai de forta fizica. Ai nevoie de determinare, de entuziasm, de un moral bun, dar si de capacitatea de a-ti depasi propriile limite. Unul dintre.

Acest roman are 24 de ani si este unul dintre cei mai temuti hackeri din lume

Un tanar din Bucuresti se afla in spatele unora dintre cele mai cunoscute operatiuni de hacking din ultimii ani. in anul 2012, Team GhostShell s-a ocupat de unele dintre cele mai mediatizate infractiuni online din acea perioada. Printre tintele grupului de hackeri s-au numarat FBI-ul, NASA, Pentagonul, dar si diverse organizatii din Rusia, unde nu [].

Cati ani are Cristina Spatar cu adevarat?

Cati ani are Cristina Spatar cu adevarat? A fost una dintre cele mai frecvente intrebari in ultimii ani, insa cantareata a evitat sa dea un raspuns clar. Vedeta a spus tot timpul ca se simte bine cu varsta ei, avand o familie fericita si o cariera solida.

Clasament: Cele mai bune universitati din Europa. Unde vor sa studieze liceenii romani

Aproape jumatate dintre cele mai bune 800 de universitati ale lumii se afla in Europa. Mai exact 338, topul fiind aici dominat de universitatile din Marea Britanie, care ocupa patru locuri intre primele 10 institutii de invatamant superior de pe continent.

Carmen Negoita a fost aleasa imaginea unui mare mall

Carmen Negoita, una dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania, a fost aleasa imaginea unui mare mall din Romania. Este vorba despre Ploiesti Shopping City, care se va baza pe sfaturile lui Carmen pentru a recomanda clientilor cele mai interesante si atractive produse ale acestei primaveri.

A murit Iolanda Balas. Dumitru Spirlea: Liniste! Doamna Ioli se inalta la cer printre celelalte stele

Iolanada Balas-Soter a murit. Una dintre cele mai cunoscute atlete din Romania s-a stins din viata in urma cu putin timp, anunta Federatia Romana de Atletism. Dubla campioana olimpica la.

Doliu in sportul romanesc. A murit Iolanda Balas Soter

Doliu in sportul romanesc! Una dintre cele mai cunoscute atlete din Romania s-a stins din viata in urma cu putin timp, scrie Gsp. ro. Dubla campioana olimpica la atletism a murit, azi, la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )