Libnet.ro
UNICEF

11:15

DECIZIA-FULGER de ULTIMA ORA luata de premierul Mihai Tudose. Nimeni nu se astepta la asta

Antena3 Antena3,
DECIZIA-FULGER de ULTIMA ORA luata de premierul Mihai Tudose. Nimeni nu se astepta la asta

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata,laAeroportul Otopeni. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din invatamant

Reprezentantii sindicatelor din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din Romania, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie, scrie News. ro.

Bloomberg: Premierul Mihai Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare

Premierul Mihai Tudose a negat ca ar intentiona sa taxeze activele bancare, dupa ce ipoteza a aparut, miecuri, in spatiul public, informeaza Bloomberg.

Premierul Mihai Tudose, la finalul inspectiei la Tarom: Cineva din echipa care ma insoteste a avut o remarca foarte trista: Parca pana acum nu au avut conducere

Premierul Mihai Tudose efectueaza, joi, o inspectie la Tarom si la Aeroportul Otopeni, dupa ce conducerea institutiei a fost schimbata, pe fondul pierderilor inregistrate in ultimul an.

Premierul Mihai Tudose, vizita neanuntata la Tarom si la Aeroportul Otopeni: Parca pana acum nu au avut conducere

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata,lasediulTarom si la Aeroportul Otopeni, unde a purtat discutii cu directorii companiilor despre problemele pe care le.

Premierul Mihai Tudose, vizita neanuntata la compania de stat Tarom

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata,lasediulTarom, unde a purtat discutii despre redresarea companiei cu noul director general provizoriu,Florin.

Premierul Mihai Tudose, in control neanuntat la Aeroportul Otopeni

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata,laAeroportul Otopeni. Vom reveni cu amanunte.

ANPC a publicat raportul despre banci cerut de premierul Mihai Tudose: 46 de actiuni in instanta

Autoritatea pentru protectia consumatorului ANPC) a ascultat cererea facuta de premierul Mihai Tudose si a publicat raportul privind sistemul bancar din Romania. in urma verificarilor facute de.

Dragnea, discutii cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria; sedinta de Guvern se amana pana la 15.30

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost, miercuri, la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Mihai Tudose, el precizand ca a venit sa vorbeasca despre organizarea si temele ce vor fi abordate in sedinta Comitetului Executiv National PSD de la sfarsitul acestei saptamanii, transmite News. ro.

Liderii FSLI se intalnesc cu premierul Mihai Tudose pentru a discuta despre elaborarea unei Legi a educatiei nationale

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) se vor intalni luni cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta problemele majore din invatamant, printre care elaborarea unei Legi a educatiei nationale si programele scolare.

Sindicatele din invatamant se intalnesc cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din invatamant se intalnesc astazi cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din tara noastra, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )