Libnet.ro
UNICEF

15:30

Premierul Mihai Tudose se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din invatamant

Hotnews Hotnews,
 Premierul Mihai Tudose se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din invatamant

Reprezentantii sindicatelor din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din Romania, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Liderii FSLI se intalnesc cu premierul Mihai Tudose pentru a discuta despre elaborarea unei Legi a educatiei nationale

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) se vor intalni luni cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta problemele majore din invatamant, printre care elaborarea unei Legi a educatiei nationale si programele scolare.

Sindicatele din invatamant se intalnesc cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din invatamant se intalnesc astazi cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din tara noastra, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie.

Sindicatele din invatamant se intalnesc cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa ac.

Premierul Mihai Tudose revine cu explicatii referitoare la Pilonul ll de pensii si la randamentul Pilonului l

Premierul Mihai Tudose a revenit cu explicatii privind Pilonul ll de pensii, el afirmand intr-o postare pe Facebook ca randamentul mediu al pilonului ll, incepand din 2008, a fost de 4%, iar randamentul la care s-a referit in declaratia pe aceasta tema.

Administratorii de pensii private cer o intalnire cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre impactul deciziilor

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), care reprezinta interesele companiile ce administreaza pensii private, a solicitat vineri, in mod public, o intalnire cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre analizele statului facute pana acum privind segmentul pe care opereaza si despre impactul unor eventuale decizii ale guvernului.

Tudose:Randamentul la care m-am referit, calculat n raport cu punctul de pensie, viza suma ncasata de beneficiar la pensie

Premierul Mihai Tudose a scris pe Facebookca randamentul mediu al pilonului II de pensii, din 2008 pana in prezent, a fost aproximativ de 4%, in timp ce in pilonul I s-a calculat punctul de pensie prin raportul dintre salariul incasat si salariul mediu, motiv pentru care o persoana care a avut o crestere anuala a salariului mai mare de 4% fata de cresterea salariului mediu va avea o pensie mai mare decat o persoana care a optat pentru pilonul II.

Mihai Tudose, decizie IMPORTANTA cu doar doua saptamani inainte de inceperea noului an scolar

Cu doar doua saptamani inainte de inceprea scolii premierul Mihai Tudose se va intalni cu sindicatele din invatamant. Unul dintre subictele care vor fi abordate luni.

EXCLUSIV. Mihai Tudose, despre cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Era datoria statului sa-i aduca acasa

Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala.

Mihai Tudose explica demiterea consulului de la Lisabona: Turistii romani n-au avut parte de asistenta corespunzatoare

Premierul Mihai Tudose a motivat, luni, pe Facebook, demiterea consulului roman in Portugalia prin faptul ca turistii romani blocati in aeroportul din Lisabona nu au avut parte de asistenta.

Mihai Tudose anunta militarizarea Institutului Cantacuzino:Institutul reprezinta un brand romanesc, cu o istorie de aproape un secol

Premierul Mihai Tudose a anuntat duminica, pe Facebook, militarizarea Institutului Cantacuzino, care va trece in subordinea Ministerului Apararii Nationale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )