Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie definitiva in dosarul Case pentru generali: Corneliu Dobritoiu, un an de inchisoare cu suspendare

Adevărul Adevărul,
Decizie definitiva in dosarul Case pentru generali: Corneliu Dobritoiu, un an de inchisoare cu suspendare

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a pronuntat, marti, decizia definitiva in dosarul Case pentru generali, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu ramanand cu pedeapsa initiala, de un de inchisoare cu suspendare. continuă pe Adevărul

ICCJ urmeaza sa pronunte sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa pronunte marti sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali, in care fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat, potrivit Agerpres.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu afla, marti, sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu afla, marti, sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali, in care a fost condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare, in legatura cu achizitionarea unei locuinte de serviciu in conditii ilegale, la pret subventionat.

Corneliu Dobritoiu, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, marti, la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Case pentru generali, au decis magistratii de la inalta Curte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )