Libnet.ro
UNICEF

17:00

ICCJ urmeaza sa pronunte sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali

Hotnews Hotnews,
 ICCJ urmeaza sa pronunte sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa pronunte marti sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali, in care fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Decizie definitiva in dosarul Case pentru generali: Corneliu Dobritoiu, un an de inchisoare cu suspendare

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a pronuntat, marti, decizia definitiva in dosarul Case pentru generali, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu ramanand cu pedeapsa initiala, de un de inchisoare cu suspendare.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu afla, marti, sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu afla, marti, sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali, in care a fost condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare, in legatura cu achizitionarea unei locuinte de serviciu in conditii ilegale, la pret subventionat.

Dan Adamescu ar putea afla luni sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat ca ar fi mituit mai multi judecatori de la Tribunalul Bucuresti

Dan Adamescu, patronul Astra, ar putea afla luni sentinta definitivain dosarul privind interventii in cauze de insolventa in care mai sunt judecati si patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti. in prima instanta. omul de afaceri a primit o pedeapsa de 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, in timp ce judecatorul Mircea Moldovan a primit o pedeaspa record de 22 de ani de inchisoare cu executare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )