Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie fara precedent luata de IKEA Romania. Sunt vizate toate produsele din plastic de unica folosinta

Antena3 Antena3,
Decizie fara precedent luata de IKEA Romania. Sunt vizate toate produsele din plastic de unica folosinta

IKEA a anuntat ca a scos de la vanzare produsele din plastic de unica folosinta, pentru a contribui astfel la protejarea mediului. continuă pe Antena3

IKEA Romania a eliminat complet produsele din plastic de unica folosinta

IKEA Romania a eliminat produsele din plastic de unica folosinta. De joi, in magazinele IKEA Baneasa si IKEA Pallady au fost expuse ultimele exemplare din specia de pai disparuta, in interiorul unor vitrine expozitionale, tocmai pentru a atrage atentia asupra deciziei care urmareste sa protejeze mediul si sanatatea umana.

Cod portocaliu si coduri galbene de viscol si vant puternic. Ce regiuni din Romania sunt afectate

Traversam acum o perioada in care vremeaisi schimba radical aspectul o data la doua-trei zile, dar daca ne uitam putin in urma am avut o foarte lunga perioada in care, cel putin din punct de vedere al precipitatiilor, nu s-a intamplat mai nimic. Cod portocaliu si coduri galbene de viscol si vant puternic La ora .

IKEA Romania a eliminat din oferta produsele din plastic de unica folosinta

Pentru a contribui la protejarea mediului si a crea un impact pozitiv asupra oamenilor si planetei, IKEA a eliminat din gama produsele din plastic de unica folosinta. Cu aceasta ocazie, joi, 13 februarie, in magazinele IKEA Baneasa si IKEA Pallady, au fost expuse ultimele exemplare din specia de pai disparuta, in interiorul unor vitrine expozitionale, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2267 seconds )