Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cod portocaliu si coduri galbene de viscol si vant puternic. Ce regiuni din Romania sunt afectate

Playtech Playtech,
Cod portocaliu si coduri galbene de viscol si vant puternic. Ce regiuni din Romania sunt afectate

Traversam acum o perioada in care vremeaisi schimba radical aspectul o data la doua-trei zile, dar daca ne uitam putin in urma am avut o foarte lunga perioada in care, cel putin din punct de vedere al precipitatiilor, nu s-a intamplat mai nimic. Cod portocaliu si coduri galbene de viscol si vant puternic La ora . continuă pe Playtech

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena. Potrivit digi24. ro,.

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena.

Avertizare meteo de viscol pentru sapte judete Judetele Transilvaniei, sub cod galben de vant puternic

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de viscol pentru zona montana a sapte judete, in timp ce judetele Transilvaniei se vor afla, de luni, de la ora 14. 00, si pana marti, la ora 20. 00, sub cod galben de vant puternic.

Furtuna Sabine se apropie de Romania! Jumatate de tara va fi sub cod galben de vant puternic

Furtuna Sabine, care a facut ravagii in jumatatea de vest a Europei, se va abate si peste Romania. Meteorologii au emis cod portocaliu de viscol pentru zonele montane din nord. in plus, jumatate de tara va fi sub cod galben de vant puternic, ce va depasi la rafala 100 de kilometri pe ora.

Alerta meteo de ultima ora! Cod portocaliu de viscol in 7 judete si cod galben in alte 20

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor.

Avertizari meteo de cod portocaliu si cod galben: cum va fi vremea in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor si Cod galben de intensificari ale.

ALERTA METEO Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara si Cod galben in 20 de judete

Meteorologii anunta Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara, pana marti seara si Cod galben in alte 20 de judete. Vantul va sufla si cu 120 de kilometri la ora, anunta specialistii.

ALERTA METEO! SE iNTORC NINSORILE SI VISCOLUL! COD PORTOCALIU iN MAI MULTE JUDETE

Iarna nu va parasi Romania in urmatoarea perioada, potrivit unui anunt facut de meteorologi. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari de cod portocaliu de ninsori si viscol si cod.

ANM avertizeaza. Cod galben de vant puternic in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru sapte judete din sudul, centrul si sud-estul tarii, valabile in orele urmatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )