Libnet.ro
UNICEF

09:31

Decizie fara precedent a Patriarhiei Romane in cazul Arsenie Boca. Nimeni nu are acest drept

Antena3 Antena3,
Decizie fara precedent a Patriarhiei Romane in cazul Arsenie Boca. Nimeni nu are acest drept

Patriarhia Romana sustine ca nicio persoana privata nu are dreptul sa se foloseasca de numele lui Arsenie Boca, mentionand ca Arhiepiscopia Bucurestilor a luat atitudine ferma fata de detinerea. continuă pe Antena3

Purtatorul de cuvant al BOR: Nicio persoana privata, care nu are nici macar o legatura de rudenie cu Arsenie Boca, nu are drept sa se foloseasca de numele sau

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a declarat vineri pentru News. ro ca nicio persoana privata, care nu are nici macar o legatura de rudenie cu Arsenie Boca, nu are dreptul sa se foloseasca in vreun fel de numele sau, dar si ca Patriarhia va face toate demersurile necesare din punct de vedere legal, daca aradeanul Daniel Gheorghe va continua sa se foloseasca de nume ca marca inregistrata.

Patriarhia, despre nregistrarea marcii Arsenie Boca: Daca acea persoana va continua sa se foloseasca de acest nume, vom face toate demersurile legale pentru a aseza lucrurile n firescul lor

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a afirmat joi ca Arhiepiscopia Bucurestilor a luat atitudine ferma fata de anormala inregistrare a unei marci cu numele Arsenie Boca, precizand ca institutia pe care o reprezinta va face toate demersurile necesare din punct de vedere legal pentru a aseza lucrurile in firescul lor.

Un aradean care sustine ca detine drepturile arupra imaginii lui Arsenie Boca a notificat sute de firme si Manastirea Prislop

Aradeanul care detine drepturile asupra imaginii lui Arsenie Boca pe teritoriul Romaniei, dupa ce marca a fost inregistrata de o firma din Marea Britanie, a somat sute de societati comerciale din tara, inclusiv magazine ale cultelor religioase, dar si Manastirea Prislop, cerand sa nu mai comercializeze fara licenta produse pe care se afla chipul fostul staret.

Zeci de carti si icoane cu Arsenie Boca, confiscate dupa sesizarea unui aradean care ar detine drepturile europene asupra marcii Arsenie Boca

Zeci de obiecte de cult religios, majoritatea icoane cu Arsenie Boca si carti despre viata acestuia, au fost confiscate de catre politistii din Arad dintr-un magazin de specialitate, dupa o sesizare depusa de un aradean care ar detine in Romania drepturile asupra marcii Parintele Arsenie Boca, inregistrata in 2017 la Oficiul European de Proprietate Intelectuala de catre o firma din Marea Britanie, transmite news. ro.

Episcopia Devei: Parintele Arsenie Boca nu poate fi asumat ca o marca nregistrata; vom apara imaginea parintelui

Episcopia Devei si Hunedoarei spune va milita pentru apararea imaginii si numelui parintelui Arsenie Boca, supranumit de credinciosi Sfantul Ardealului, in conditiile in care o firma din Marea Britanie, reprezentata in Romania de catre un aradean, sustine ca ar detine drepturile de proprietate asupra marcii Parintele Arsenie Boca.

Zeci de ICOANE si CARTI cu ARSENIE BOCA, CONFISCATE de politisti. BOR intervine DUR si-l someaza pe detinatorul marcii: NU VOM TOLERA ASTA!

Patriarhia Romana reactioneaza dur dupa ce zeci de icoane si carti cu Arsenie boca au fost confiscate de politisti dintr-un magazin din Arad. Actiunea a avut loc dupa ce un barbat a aratat ca este.

Zeci de ICOANE si CARTI cu ARSENIE BOCA, CONFISCATE de politisti

Zeci de icoane si carti cu Arsenie Boca au fost confiscate dintr-un magazin din Arad de politisti, dupa ce un barbat a reclamat faptul ca el este singurul detinator, la nivel de Romania, al drepturilor asupra.

Zeci de icoane si carti cu Arsenie Boca, confiscate dintr-un magazin din Arad

Zeci de obiecte de cult religios, majoritatea icoane cu Arsenie Boca si carti despre viata acestuia, au fost confiscate de catre politistii din Arad dintr-un magazin de specialitate, dupa o sesizare depusa de un aradean care ar detine in Romania drepturile asupra marcii Parintele Arsenie Boca, inregistrata in 2017 la Oficiul European de Proprietate Intelectuala de catre o firma din Marea Britanie.

Arsenie Boca, marca inregistrata: Cum vrea un aradean sa le ia banii la toti

Arsenie Boca a ajuns sa fie comercializat ilegal, intrucat exista o marca inregistrata asupra numelui si imaginii, iar singurul detinator al drepturilor de autor pe teritoriul Romaniei este un aradean. Numele lui este Daniel Gheorghe, are 24 de ani si e instructor de aikido arte martiale). El a contactat anul trecut compania britanica Additional Woldwide [].

Arsenie Boca, marca inregistrata: cum vrea un aradean sa le ia banii la toti (sic)

Arsenie Boca a ajuns sa fie comercializat ilegal, intrucat exista o marca inregistrata asupra numelui si imaginii, iar singurul detinator al drepturilor de autor pe teritoriul Romaniei este un aradean. Numele lui este Daniel Gheorghe, are 24 de ani si e instructor de aikido arte martiale). El a contactat anul trecut compania britanica Additional Woldwide [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )