Libnet.ro
UNICEF

00:07

Episcopia Devei: Parintele Arsenie Boca nu poate fi asumat ca o marca nregistrata; vom apara imaginea parintelui

Hotnews Hotnews,
 Episcopia Devei: Parintele Arsenie Boca nu poate fi asumat ca o marca nregistrata; vom apara imaginea parintelui

Episcopia Devei si Hunedoarei spune va milita pentru apararea imaginii si numelui parintelui Arsenie Boca, supranumit de credinciosi Sfantul Ardealului, in conditiile in care o firma din Marea Britanie, reprezentata in Romania de catre un aradean, sustine ca ar detine drepturile de proprietate asupra marcii Parintele Arsenie Boca. continuă pe Hotnews

Zeci de carti si icoane cu Arsenie Boca, confiscate dupa sesizarea unui aradean care ar detine drepturile europene asupra marcii Arsenie Boca

Zeci de obiecte de cult religios, majoritatea icoane cu Arsenie Boca si carti despre viata acestuia, au fost confiscate de catre politistii din Arad dintr-un magazin de specialitate, dupa o sesizare depusa de un aradean care ar detine in Romania drepturile asupra marcii Parintele Arsenie Boca, inregistrata in 2017 la Oficiul European de Proprietate Intelectuala de catre o firma din Marea Britanie, transmite news. ro.

Zeci de icoane si carti cu Arsenie Boca, confiscate dintr-un magazin din Arad

Zeci de obiecte de cult religios, majoritatea icoane cu Arsenie Boca si carti despre viata acestuia, au fost confiscate de catre politistii din Arad dintr-un magazin de specialitate, dupa o sesizare depusa de un aradean care ar detine in Romania drepturile asupra marcii Parintele Arsenie Boca, inregistrata in 2017 la Oficiul European de Proprietate Intelectuala de catre o firma din Marea Britanie.

Zeci de ICOANE si CARTI cu ARSENIE BOCA, CONFISCATE de politisti. BOR intervine DUR si-l someaza pe detinatorul marcii: NU VOM TOLERA ASTA!

Patriarhia Romana reactioneaza dur dupa ce zeci de icoane si carti cu Arsenie boca au fost confiscate de politisti dintr-un magazin din Arad. Actiunea a avut loc dupa ce un barbat a aratat ca este.

Zeci de ICOANE si CARTI cu ARSENIE BOCA, CONFISCATE de politisti

Zeci de icoane si carti cu Arsenie Boca au fost confiscate dintr-un magazin din Arad de politisti, dupa ce un barbat a reclamat faptul ca el este singurul detinator, la nivel de Romania, al drepturilor asupra.

Patriarhia, despre nregistrarea marcii Arsenie Boca: Daca acea persoana va continua sa se foloseasca de acest nume, vom face toate demersurile legale pentru a aseza lucrurile n firescul lor

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a afirmat joi ca Arhiepiscopia Bucurestilor a luat atitudine ferma fata de anormala inregistrare a unei marci cu numele Arsenie Boca, precizand ca institutia pe care o reprezinta va face toate demersurile necesare din punct de vedere legal pentru a aseza lucrurile in firescul lor.

Politia retrage de pe piata icoanele cu Arsenie Boca

Caz halucinant la Arad. Zeci de obiecte de cult religios, majoritatea icoane cu Arsenie Boca si carti despre viata acestuia, au fost confiscate de catre politistii din Arad dintr-un magazin, dupa ce un aradean.

Arsenie Boca, confiscat cu politia din magazinele din Arad (FOTO)

Descindere in magazinele din Arad pentru confiscarea tuturor materiale cu chipul Arsenie Boca, duhovnic aflat la mare cautare in randul credinciosilor ortodocsi. Totul a pornit inca din decembrie 2017 cand un ma.

Patriarhia intervine in scandalul confiscarii imaginii lui Arsenie Boca: Daca persoana continua, vom face demersuri legale sa rezolvam situatia

Un scandal a aparut in ultima saptamana in randul credinciosilor, dupa ce un tanar care sustine ca detine drepturile de proprietate intelectuala pe marca Arsenia Boca a luat la rand magazinele din Arad.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )