Libnet.ro
UNICEF

12:00

Decizie fara precedent la PRO TV! Ce se intampla cu emisiunea Vocea Romaniei. Irina Rimes, Brenciu si Smiley, pe bara

Playtech Playtech,
Decizie fara precedent la PRO TV! Ce se intampla cu emisiunea Vocea Romaniei. Irina Rimes, Brenciu si Smiley, pe bara

Timp de 10 ani PRO TV a fost lider de audiente pe segmentul talent-show-rilor, in special cand vine vorba de, deja celebrul, show Vocea Romaniei, dar in aceasta perioada postul a avut de suferit din cauza pandemiei, iar deciziile luate de oficiali schimbaregulile jocului de pana acum. Dupa 10 ani, nu avem Vocea Romaniei Colegii . continuă pe Playtech

Pro Tv renunta la Vocea Romaniei. Cine se muta la X Factor la Antena1? Surprizele se tin lant

Vocea Romaniei ia o pauza pe o perioada nedeterminata. Pentru prima data in zece ani, show-ul nu va mai fi difuzat in aceasta toamna, iar cei patru jurati vor trebui sa se orienteze spre alte proiecte. Tudor Chirila, Smiley, Horia Brenciu si Irina Rimes sunt obligati sa faca un pas in spate.

Un medic ATI a spus adevarul despre coronavirus. Reactia fara precedent: E o iluzie

Un medic de la ATI este revoltat de ceea ce se intampla in spitalele din Romania cu pacientii care sufera de alte boli grave, dar si de coronavirus. Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina din Bucuresti, sustine ca impartirea spitalelor in institutii COVID si non-COVID este o prostie. Un medic de la terapie intensiva .

Unde a plecat Andreea Esca in vacanta. A fost vizitata de doua vedete Pro TV

Andreea Esca si Alexandre Eram fac tot posibilul sa dea uitarii necazurile provocate de virusul COVID-19. Dupa ce au trecut prin momente cumplinte, cei doi au hotarat sa plece in vacanta. Ce destinatie a ales stirista de la PRO TV?! Andreea Esca a plecat in vacanta in urma cu doar cateva saptamani, presa vuia despre .

Cleopatra Stratan, declaratie de dragoste fara precedent. Ce i-a transmis lui Edward

Cleopatra Stratan radiaza de fericire. L-a intalnit intr-un final pe Ghita, in persoana cantaretului Edward Sanda, cu care are o frumoasa relatie de iubire de mai bine de sase luni de zile, desi se cunosc de mai multi ani. Ea are 17 ani, iar el are 22 si ipartasesc dragostea pentru muzica. Mai mult, cei .

ALEXANDRU MURARU: Sub conducerea PSD, Radioul Public a ajuns intr-un colaps financiar si administrativ fara precedent

Societatea Romana de Radiodifuziune, cel mai mare trust media din Romania, se afla in colaps financiar si administrativ fara precedent din cauza managementului catastrofal al lui presedintelui Georgica Severin, membru PSD, se arata intr-un raport dat publicitatii de Alexandru Muraru, reprezentantul PNL in Consiliul de Administratie al Radioului, scrie g4media.

Radioul public a ajuns intr-un colaps fara precedent sub conducerea PSD - acuza un membru CA al SRR

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR), cel mai mare trust media din Romania, se afla astazi in colaps financiar si administrativ fara precedent din cauza managementului catastrofal al lui presedintelui Georgica Severin, membru PSD, denunta, intr-un raport publicat miercuri, Alexandru Muraru, reprezentantul PNL in Consiliul de Administratie al SRR.

Ministrul Educatiei, gafa fara precedent. Cine este politicianul care a facut-o analfabeta si a cerut demiterea ei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a fost aspru criticata dupa o gafa fara precedent. Mai exact, prezenta intr-o emisiune la Antena3, ministrul Educatiei a pronuntat gresit cuvantul plexiglas. Victor Ponta nu a ratat prilejul si-a sanctionat-o pe Anisie, cerand demiterea ei si mentionand ca nu e de ras ca e analfabeta.

Jorge, lovitura dura pentru Antena 1 dupa ce a plecat de la ei! Ce emisiune va prezenta la PRO TV

Pro TV ataca Antena 1, in aceasta toamna, cu un show asemanator cu cel cu care Dan Negru bate toate recordurile in noaptea dintre ani. Pro TV vrea sa fie lider de audienta, toamna aceasta, cu emisiunea Masked Singer Romania, prezentata de simpaticul Jorge, care a si parasit Antena 1 pentru a modera emisiunea de .

Vedeta PRO TV care a vrut sa o sarute pe Antonia. Atentie, e casatorita: Sa-i dovedesc ca-s mai bun decat Alex Velea!

Antonia a fost curtata in timpul unei emisiuni de la Pro TV. Frumoasa vedeta trezeste pasiuni aprinse oricarui barbat care o vede si asa s-a intamplat si la emisiunea respectiva, prezentata de comediantul Mihai Bobonete, celebrul Bobita din Las Fierbinti. Mihai Bobonete a vrut s-o sarute pe frumoasa Antonia Antonia a fost invitata speciala in .

EXCLUSIV Pentru cati bani a semnat George Burcea cu PRO TV. Suma pentru care fostul sot al Andreei Balan a plecat de la Antena 1

Sotul Andreei Balan urma sa joace intr-o telenovela de la Antena 1, insa filmarile s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus, asa ca el a trecut in ograda Pro TV, unde este platit mult mai bine. George Burcea, noua vedeta de la emisiunea Ferma Asocierea imaginii cu Andreea Balan, indiferent ca a fost vorba despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )