Libnet.ro
UNICEF

17:00

Decizie finala! Liviu Dragnea primeste o noua lovitura in instanta, chiar din partea PSD

Playtech Playtech,
Decizie finala! Liviu Dragnea primeste o noua lovitura in instanta, chiar din partea PSD

Dupa sedinta congresului de partid din 29 iunie, cand Liviu Dragnea a contestat conducerea PSD stabilita atunci, fostul lider a inaintat catre Tribunalul Bucuresti, contestand acea decizie. Decizie finala! Se pare ca in afara de problemele deja cunoscute cu legea, fostul lider PSD a mai primit o lovitura, de data asta chiar din partea fostilor . continuă pe Playtech

ULTIMA ORA! Liviu Dragnea a primit LOVITURA DE GRATIE! A PIERDUT DEFINITV procesul prin care a cerut dizolvarea PSD

Este oficial! Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul prin care a cerut dizolvarea PSD. Curtea de Apel Bucuresti este cea care a luat aceasta decizie, conform G4media. ro. Dragnea s-a folosit de propria.

Instanta ar putea pronunta o decizie in dosarul in care Liviu Dragnea a contestat conducerea PSD

Curtea de Apel Bucuresti ar putea pronunta, marti, o decizie in dosarul in care fostul lider al social-democratilor Liviu Dragnea - condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman - contesta conducerea PSD stabilita la congresul partidului din 29 iunie.

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

Dezvaluiri senzationale din interiorul PSD. De ce se temea Liviu Dragnea de Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca fosta conducere a partidului s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea, facand referire la presedintia lui Liviu Dragnea. Presedintele interimar al PSD a precizat ca primarul Capitalei este al doilea cel mai votat om din Romania. Dezvaluiri din interiorul PSD. Marcel Ciolacu sustine .

Ludovic Orban, val de atacuri la PSD: S-a intors la perioada lui Liviu Dragnea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca PSD s-a intors la perioada in care Liviu Dragnea era la conducerea partidului, dupa ce social-democratii s-au opus alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.

Acuzatii grave pentru Liviu Dragnea la PSD. Marcel Ciolacu, catre Firea: Gabi, s-au temut de ascensiunea ta

Fosta conducere PSD s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea si au incercat sa traga frana de mana. Este declaratia facuta de Marcel Ciolacu, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, facand eferire la Liviu Dragnea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )