Libnet.ro
UNICEF

21:45

Decizie in Guvern: Viorica Dancila anunta un nou pas privind constructia Spitalului Regional din Iasi (VIDEO)

B1 B1,
Decizie in Guvern: Viorica Dancila anunta un nou pas privind constructia Spitalului Regional din Iasi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de guvern de marti aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru Spitalul Regional din Iasi. Acesta este un pas obligatoriu. continuă pe B1

Viorica Dancila anunta ca va adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si primari din judetul Satu Mare, ca Guvernul va adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ, scrie Agerpres.

Dancila anunta reducerea TVA de la 9% la 5% la produsele montane, ecologice si traditionale

Premierul Viorica Dancila anunta reducerea TVA de la 9% la 5% pentru produsele montane, ecologice, traditionale, autorizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Prin diminuarea cotei de TVA pe intreg lantul de distributie contribuim la reducerea pretului acestor produse si astfel incurajam oamenii sa consume alimente sanatoase, spune Dancila.

Dancila anunta scaderea TVA de la 9% la 5% pentru produsele agricole traditionale

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, adoptarea unui act normativ prin care TVA va scadea de la 9% la 5% pentru produsele agricole traditionale autorizate de Ministerul Agriculturii, confrom Agerpres.

Prapastia dintre liderul PSD si Viorica Dancila se adanceste. Dragnea insista pentru restructurarea Guvernului, premierul asteapta raspuns de la Presedinte

Prapastia dintre liderul PSD si Viorica Dancila se adanceste. Liviu Dragnea insista pentru restructurarea Guvernului, in timp ce Viorica Dancila asteapta un raspuns de la presedinte in legatura cu.

VIDEO Premierul Viorica Dancila, asteptata de protestatari si la Satu Mare: Fara mici si bere, PSD-ul piere

Premierul Viorica Dancila este asteptata de cateva zeci de protestatari si la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon in fata protestatarilor, care scandeaza Fara mici si bere, PSD-ul piere si Sustineti hotii, va pleaca nepotii, transmite Mediafax. Cateva zeci de protestatari s-au adunat, sambata seara, la Satu Mare, unde este asteptata Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte

Premierul Viorica Dancila a criticat astazi, la Galati, summitul informal al UE de la Sibiu si faptul ca nu au fost abordate subiecte precum ridicarea MCV si admitere ain Schengen. Ea vorbit despre programul de guvernare al PSD spunand: Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte.

FOTO Viorica Dancila, vizita pe ascuns in Baia Mare. PSD Maramures a facut publica intalnirea doar dupa plecarea ei. Unde a fost premierul

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, duminica, 12 mai, in Baia Mare, insa prezenta acesteia a fost semnalata abia ulterior. Dancila s-a aflat la Epicopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului cu ocazia decernarii titlului de cetatean de onoare al judetului Maramures pentru inalt Preasfintia Sa, Parintele Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Viorica Dancila: Daca nu vrea sa stea cu Guvernul schiop, sa faca restructurarea Guvernului prin Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca presedintele Klaus Iohannis nu va accepta remanierea propusa de Viorica Dancila. Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte. Nu cred ca va primi raspuns de.

Viorica Dancila: Am cerut presedintelui Romaniei sa ceara aderarea la Spatiul Schengen pentru ca noi, romanii, sa stam la masa deciziilor. Nu am vazut aceste lucruri

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la mitingul PSD de la Galati, ca presedintele Klaus Iohannis nu reprezinta interesele romanilor. Totul in contextul in care Dancila sustine ca i-a cerut.

Viorica Dancila: Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni romani

Premierul Viorica Dancila participa duminica, la Festivalul Sambra Oilor din Huta Certeze, judetul Satu Mare. Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni romani. Adevaratii romani sunt oameni care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,305 seconds )