Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie istorica pentru femeile din Arabia Saudita. Ce vor avea voie sa faca

Antena3 Antena3,
Decizie istorica pentru femeile din Arabia Saudita. Ce vor avea voie sa faca

Femeile din Arabia Saudita vor putea de asemenea sa conduca motociclete si camioane incepand cu iunie 2018, au clarificat autoritatile, la aproape trei luni dupa anuntul facut de Riad ca femeile. continuă pe Antena3

Fosta sefa a UPC Romania, Severina Pascu, avanseaza in cadrul Liberty Global: Va conduce si activitatile pentru clienti din Elvetia si Austria

Fosta sefa a UPC Romania, Severina Pascu, in prezent managing director al operatiunilor din Europa Centrala si de Est CEE) ale Liberty Global, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicatii prin cablu din lume, va conduce toate activitatile diviziei Consumer din Elvetia si Austria, pastrand responsabilitatea pentru operatiunile din Polonia, Ungaria, Romania, Cehia si Slovacia si pentru operatiunile de televiziune prin satelit UPC DTH din cele cinci tari, a anuntat joi operatorul de comunicatii prin cablu.

VIDEO Decizie istorica la Roma. Exilul poetului Ovidius, revocat la 2.000 ani de la moartea acestuia

Presa italiana relateaza ca municipalitatea din Roma a revocat joi, 14 decembrie, exilul poetului Ovidius Publius Naso, izgonit din Cetatea eterna acum mai bine de 2. 000 ani.

Zi istorica pentru Romania. Regele Mihai a fost condus pe ultimul drum. Zeci de mii de oameni in Bucuresti si pe traseul trenului regal - LIVE UPDATE

Regele Mihai I va fi inmormantat astazi, la Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentanti a zeci de case regale din intreaga lume. URMARESTE LIVE funeraliile Regelui.

Zi istorica pentru Romania. Regele Mihai este condus astazi pe ultimul drum - LIVE UPDATE

Regele Mihai I va fi inmormantat astazi, la Curtea de Arges, la funeralii urmand sa participe reprezentanti a zeci de case regale din intreaga lume. URMARESTE LIVE funeraliile Regelui.

Ce s-a intamplat cand criminala de la metrou a ajuns dupa gratii. Femeile din celula au...

Femeia care impins marti seara in fata metroului o tanara, in statia Dristor, a fost arestata pentru 30 de zile. Magdalena Serban a fost incarcerata in Arestul Capitalei,.

Luminitele festive din Capitala nu vor fi aprinse miercuri seara

Luminitele festive din Bucuresti nu vor fi aprinse miercuri seara, in semn de respect fata de Regele Mihai I si de ceea ce a insemnat Majestatea Sa pentru poporul roman. Corpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )