Libnet.ro
UNICEF

13:30

Decizie a procurorilor in dosarul copiilor care ar fi fost exploatati pentru a ambala oua Kinder: Cazul va fi clasat din lipsa de probe

B1 B1,
Decizie a procurorilor in dosarul copiilor care ar fi fost exploatati pentru a ambala oua Kinder: Cazul va fi clasat din lipsa de probe

Procurorii DIICOT vor clasa pana la sfarsitul anului dosarul deschis pentru fapta de exploatare de minori, in cazul copiilor care ar fi fost folositi de parintii lor la ambalarea jucariilor din ou. continuă pe B1

Procurorii DIICOT: Copiii din reportajul The Sun nu au fost exploatati. Dosarul va fi clasat

Procurorii DIICOT vor clasa pana la sfarsitul anului dosarul deschis pentru fapta de exploatare de minori, in cazul copiilor care ar fi fost folositi de parintii lor la ambalarea jucariilor din ouale Kinder, anuntul fiind facut de un anchetator.

Clotilde Armand ii ia apararea sotului ei, dupa ce a fost dat afara din USR: Este o decizie gresita a lui, care a creat o decizie gresita a Biroului National. Este gresit si la nivel de resurse umane, cat si la nivel de management

Vicepresedintele USR, Clotilde Armand, considera ca excluderea sotului ei, Sergiu Moroianu, din formatiune este o decizie gresita, intrucat sotul ei nu a avut ocazia sa isi sustina punctul de vedere. Reactia vine dupa ce, sambata, liderul partidului, Nicusor Dan, a anuntat ca Biroul National al Uniunii Salvati Romania a decis excluderea lui Moroianu, pe motiv ca declaratiile sale la adresa echipei de campanie au reprezentat un atac lipsit de etica, care a ranit miile de oameni care au muncit pentru acest proiect.

Turcia: Un director al trustului Dogan a fost arestat pentru presupuse legaturi cu clericul Fethullah Gulen

Un director al trustului Dogan a fost arestat in Turcia, fiind acuzat de presupuse legaturi cu clericul musulman Fethullah Gulen care locuieste in SUA si despre care autoritatile de la Ankara afirma.

Crin Antonescu, reactie dupa ce numele sau a fost vehiculat pentru sefia liberalilor: PNL nu poate fi dat, nici mie, nici lui Tariceanu (VIDEO)

Crin Antonescu, prima reactie despre criza din PNL. Fostul presedinte liberal a declarat in exclusivitate pentru B1TV ca nu a discutat cu nimeni despre reintoarcerea la varful partidului. Reactia lu.

Antimateria a fost masurata pentru prima data

Oamenii de stiinta au invatat cum sa masoare antimateria, iar rezultatele sunt surprinzatoare pentru comunitatea stiintifica. Proiectul de colaborare ALPHA a anuntat ca a reusit sa masoare, pentru prima data, spectrul optic al unui atom de antimaterie. Descoperirea deschide o noua era de cercetare in domeniul masurarilor de precizie, fiind rezultatul a peste 20 ani [].

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )