Libnet.ro
UNICEF

19:31

Antimateria a fost masurata pentru prima data

Playtech Playtech,
Antimateria a fost masurata pentru prima data

Oamenii de stiinta au invatat cum sa masoare antimateria, iar rezultatele sunt surprinzatoare pentru comunitatea stiintifica. Proiectul de colaborare ALPHA a anuntat ca a reusit sa masoare, pentru prima data, spectrul optic al unui atom de antimaterie. Descoperirea deschide o noua era de cercetare in domeniul masurarilor de precizie, fiind rezultatul a peste 20 ani []. continuă pe Playtech

CRONOLOGIE. Istoria Revolutiei de la Timisoara. in 16 decembrie 1989, oamenii au strigat pentru prima data Jos Ceausescu!

S-au scris zeci de carti despre cum a inceput Revolutia din decembrie 1989 la Timisoara. Rememoram cateva date spre aducere aminte.

VIDEO Misterios rechin-fantoma, filmat pentru prima oara langa coastele Californiei

Oamenii de stiinta americani care cercetau adancurile oceanului langa coastele Californiei si Hawaii au filmat fara sa vrea, pentru prima oara, un misterios rechin fantoma, scrie The Guardian.

SIMONA HALEP: Va fi prima data cand fac Craciunul departe...

Simona Halep este in toiul pregatirii noului sezon. Aceasta a plecat duminica18 decembrie) in Australia pentru a se antrena, aceasta fiind nevoita sa petreaca si sarbatorile de iarna acolo. Este.

Meciul dintre ASA Targu Mures si Pandurii Targu Jiu a fost SUSPENDAT dupa PRIMA REPRIZA! ARBITRUL nu a fost de acord cu ASTA

Meciul dintre ASA Targu Mures si Pandurii Targu Jiu de duminica seara a fost suspendat de catre arbitrul Marius Avram, dupa prima repriza. Meciul din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal, care a avut.

Crin Antonescu, reactie dupa ce numele sau a fost vehiculat pentru sefia liberalilor: PNL nu poate fi dat, nici mie, nici lui Tariceanu (VIDEO)

Crin Antonescu, prima reactie despre criza din PNL. Fostul presedinte liberal a declarat in exclusivitate pentru B1TV ca nu a discutat cu nimeni despre reintoarcerea la varful partidului. Reactia lu.

Decizie a procurorilor in dosarul copiilor care ar fi fost exploatati pentru a ambala oua Kinder: Cazul va fi clasat din lipsa de probe

Procurorii DIICOT vor clasa pana la sfarsitul anului dosarul deschis pentru fapta de exploatare de minori, in cazul copiilor care ar fi fost folositi de parintii lor la ambalarea jucariilor din ou.

Turcia: Un director al trustului Dogan a fost arestat pentru presupuse legaturi cu clericul Fethullah Gulen

Un director al trustului Dogan a fost arestat in Turcia, fiind acuzat de presupuse legaturi cu clericul musulman Fethullah Gulen care locuieste in SUA si despre care autoritatile de la Ankara afirma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )