Libnet.ro
UNICEF

21:45

Decizie radicala a Elenei Udrea, care il vizeaza direct pe un milionar celebru! Vrea sa-i infunde pe altii

Antena3 Antena3,
Decizie radicala a Elenei Udrea, care il vizeaza direct pe un milionar celebru! Vrea sa-i infunde pe altii

Aflata in cea mai delicata perioada din viata sa, Elena Udrea pare sa fie mai preocupata de a-i infunda pe altii decat sa se salveze pe ea insasi. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

Maria Ghiorghiu, despre viitorul Elenei Udrea: Viata ei este pusa in pericol

Maria Ghiorghiu, cea care a prezis incendiul din Colectiv, a vorbit despre viitorul Elenei Udrea si al fetitei sale. Celebra prezicatoare a facut o postare pe retelele de socializare si a marturisit ce crede.

Scenariu-bomba in cazul Elenei Udrea: Ar putea iesi din inchisoare in cateva ore

Dragos Dolanescu, parlamentar in Costa Rica, a vorbit cu trimisul special al Antena 3, Ana Maria Bujor, despre situatia Elenei Udrea si a Alinei Bica, oferind informatii in premiera. Acesta spune ca Elena Udrea.

Ion Cristoiu, trei scenarii-bomba legate de arestarea Elenei Udrea

Ion Cristoiu a prezentat vineri seara la Antena 3, scenariile-bomba despre arestarea Elenei Udrea. S-au facut presiuni din Romania pentru arestare 2. Basescu a fost garantia plecarii in Costa Rica 3.

Un jurnalist din Costa Rica explica de ce copilul Elenei Udrea poate fi tinta unei rapiri

Un jurnalist din Costa Rica a explicat in exclusivitate pentru Antena 3 cat de veridica este posibilitatea ca fiica Elenei Udrea sa fie rapita in Costa Rica. Christian Montero, jurnalist Telenoticias. Canal 7, .

IMAGINI iN PREMIERA cu micuta Eva Maria, fiica Elenei Udrea! (FOTO)

Noi imagini cu Eva Maria, fiica Elenei Udrea, difuzate joi de RTV! Micuta are doar doua saptamani, iar in acest moment este ingrijita de tatal ei Adrian Alexandrov si bunica materna, dat fiind ca.

Viata Elenei Udrea va fi in mare pericol! Maria Ghiorghiu face anuntul surpriza

Maria Ghiorghiu surprinde din nou! Clarvazatoarea sustine ca viata Elenei Udrea va fi in mare pericol. Citeste continuarea.

Udrea si Bica au depus cereri de eliberare. Saptamna viitoare vor fi primite n audienta - spune logodnicul Elenei Udrea

Elena Udrea si Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest, urmand ca ele sa fie primite in audienta la un judecator saptamana viitoare, care va decide ce se va intampla cu cele doua, a anuntat Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, la Antena 3.

Noi semne de intrebare in legatura cu arestarea Elenei Udrea. Ce anunta Ministerul de Externe

Continua sa se adune semne de intrebare in legatura cu arestarea Eleni Udrea in Costa Rica. Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, pana in acest moment, Ambasada Romaniei in Mexic, care asigura.

Caru' cu vedete: Logodnicul Elenei Udrea, mesaj emotionant cu bebelusul n brate, din Costa Rica; Motivul pentru care Melania Trump i confisca telefonul presedintelui; Tina Turner, marturisiri socante despre noaptea nuntii cu Ike: Nu-si pot imagina ce fel

Bianca Dragusanu si-a gasit marea dragoste? El este barbatul care i-a sucit mintile blondinei. Bianca Dragusanu si Alex Bodi, barbatul care. Cum era tratata Alina Vidican si cum este vazuta Valentina Pelinel de socri. Valentina Pelinel este total diferit.

Extradarea Elenei Udrea si Alinei Bica s-ar putea face in sase luni

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica, Laura Monge, a oferit cateva detalii despre cazul Elena Udrea - Alina Bica si despre extradarea celor doua. Procedura ar putea dura intre sase si opt luni, dar s-ar putea prelungi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2999 seconds )