Libnet.ro
UNICEF

01:05

IMAGINI iN PREMIERA cu micuta Eva Maria, fiica Elenei Udrea! (FOTO)

B1 B1,
IMAGINI iN PREMIERA cu micuta Eva Maria, fiica Elenei Udrea! (FOTO)

Noi imagini cu Eva Maria, fiica Elenei Udrea, difuzate joi de RTV! Micuta are doar doua saptamani, iar in acest moment este ingrijita de tatal ei Adrian Alexandrov si bunica materna, dat fiind ca. continuă pe B1

Un jurnalist din Costa Rica explica de ce copilul Elenei Udrea poate fi tinta unei rapiri

Un jurnalist din Costa Rica a explicat in exclusivitate pentru Antena 3 cat de veridica este posibilitatea ca fiica Elenei Udrea sa fie rapita in Costa Rica. Christian Montero, jurnalist Telenoticias. Canal 7, .

Scenariu-bomba in cazul Elenei Udrea: Ar putea iesi din inchisoare in cateva ore

Dragos Dolanescu, parlamentar in Costa Rica, a vorbit cu trimisul special al Antena 3, Ana Maria Bujor, despre situatia Elenei Udrea si a Alinei Bica, oferind informatii in premiera. Acesta spune ca Elena Udrea.

Maria Ghiorghiu, despre viitorul Elenei Udrea: Viata ei este pusa in pericol

Maria Ghiorghiu, cea care a prezis incendiul din Colectiv, a vorbit despre viitorul Elenei Udrea si al fetitei sale. Celebra prezicatoare a facut o postare pe retelele de socializare si a marturisit ce crede.

Viata Elenei Udrea va fi in mare pericol! Maria Ghiorghiu face anuntul surpriza

Maria Ghiorghiu surprinde din nou! Clarvazatoarea sustine ca viata Elenei Udrea va fi in mare pericol. Citeste continuarea.

O noua fotografie cu fetita Elenei Udrea, publicata de logodnicul sau, Adrian Alexandrov, pe Facebook

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook un nou mesaj emotionant insotit de o noua fotografie cu fiica sa. Este al doilea mesaj dupa ce Udrea a fost retinuta de Interpol.

Iubitul Elenei Udrea se teme pentru copil. Fetita noastra poate deveni o tinta in orice moment

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, spune intr-un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei care este cea mai mare spaima a Elenei Udrea si a sa. Eu ma gandesc ca actiunea aceasta de la Interpol.

Rasturnare de situatie! Logodnicul Elenei Udrea rupe tacerea

Partenerul de viata al Elenei Udrea rupe tacerea. Adrian Alexandrov spune intr-un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei care este cea mai mare spaima a Elenei Udrea si a sa. Stire in curs de.

Logodnicul Elenei Udrea: Nu am inteles de ce a fost ridicata de pe strada, Bica fusese in audienta la seful Interpol, lasase contactele lor

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, sustine ca autoritatile din Romania nu au atasat la dosarul trimis Interpol carnetul provizoriu de refugiat al acesteia, pe care un avocat il va duce marti si care, in opinia lui, reprezinta un atu in instanta. El a mai spus ca Udrea nu se astepta sub nicio forma sa fie ridicata de pe strada.

Iubitul Elenei Udrea: Ma duc zilnic la Elena, ca sa iau lapte pentru copil, dar pe ea o vad doar n weekend / Alina Bica a cerut audienta la Interpol cu cteva luni n urma

Adrian Alexandov, iubitul Elenei Udrea, a spus ca nu intelege de ce Interpolul a ales sa o ridice pe Elena Udrea de pe strada, atata timp cat Alina Bica a cerut audienta la Interpol cu cateva luni in urma si a spus unde stau cele doua si ca le pot contacta daca au nevoie de informatii.

Udrea si Bica au depus cereri de eliberare. Saptamna viitoare vor fi primite n audienta - spune logodnicul Elenei Udrea

Elena Udrea si Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest, urmand ca ele sa fie primite in audienta la un judecator saptamana viitoare, care va decide ce se va intampla cu cele doua, a anuntat Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, la Antena 3.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )