Libnet.ro
UNICEF

11:30

Decizie in scandalul infectiilor: Toate maternitatile din Bucuresti vor fi inchise o luna pe an, pentru igienizare (VIDEO)

B1 B1,
Decizie in scandalul infectiilor: Toate maternitatile din Bucuresti vor fi inchise o luna pe an, pentru igienizare (VIDEO)

Toate maternitatile din Bucuresti vor fi inchise o luna pe an, pentru igienizare. Decizia a fost luata de Prefectura Capitalei dupa o sedinta la care au fost chemati toti sefii maternitatilor. Si asa. continuă pe B1

Toate maternitatile din Bucuresti ar putea fi inchise cate o luna pe an

Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti va forma un grup de lucru care va avea scopul de a intocmi proceduri de constientizare privind aparitia infectiei cu stafilococ auriu, precizand ca, lunar, in.

Toate maternitatile din Bucuresti ar putea fi inchise cate o luna pe an

Toate maternitatile din Bucuresti ar putea fi inchise cate o luna pe an, arata Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, care va forma un grup de lucru ce va avea scopul de a intocmi proceduri de constientizare privind aparitia infectiei cu stafilococ auriu, precizand ca, lunar, in fiecare an, ar putea fi inchisa cate o maternitate pentru igienizare.

Cazul bebelusilor de la Maternitatea Giulesti infectati cu stafilococ auriu - Maternitatile din Bucuresti ar putea fi nchise cte o luna pe an

Prefectura Bucuresti propune inchiderea fiecarei maternitati pentru o perioada de o luna pe an, pentru igienizare, in contextul cazurilor de infectie cu stafilococ auriu de la Maternitatea Giulesti.

Review George Butunoiu: Cel mai bun kebab din Bucuresti?

Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei si cu Dacia, e cunoscuta pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedeta pe piata restaurantelor din Bucuresti o buna bucata de vreme. Apoi au mai fost niste restaurante si pizzerii dupa el, insa.

Subiectele zilei: Acuzatii grave la Universitatea din Bucuresti, din partea unui student: Burse pentru tacere si care ar eluda contracte de munca; Politistul cultivator si traficant de canabis. Agentul-sef principal a vndut droguri unei fete chiar n masi

Parada de 1 Decembrie cu masini de gunoi si un excavator in satul buzoian Cislau. Daca in Bucuresti si Alba Iulia au defilat fortele militare, in satul buzoian Cislau parada a apartinut companiei locale de salubritate. Cum lucreaza Codul Penal romanesc in favoarea brutelor care maltrateaza femei. in Romania, Codul Penal in vigoare vine mai degraba in favoarea agresorului decat a victimei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )