Libnet.ro
UNICEF

13:30

Decizie socanta! Pedofilul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala, lasat in libertate

Antena3 Antena3,
Decizie socanta! Pedofilul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala, lasat in libertate

Decizie socanta a magistratilor! Barbatul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala a fost lasat in libertate. Dupa numai o noapte petrecuta in spatele gratiilor, suspectul a fost lasat sa. continuă pe Antena3

Pui de urs, chinuit de mai multi barbati langa o padure. Politistii au deschis dosar penal

Imagini incredibile! Politistii din Brasov au deschis un dosar de cercetare penala, in cursul zilei de luni, pentru braconaj, dupa ce pe o retea de socializare a aparut un filmulet in care doi barbati chinuiau un ursulet. Pui de urs chinuit de doi barbati din Brasov Imagini socante! Doi localnici din Brasov au chinuit un .

Pui de URS, chinuit de mai multi romi din Brasov (VIDEO)

Un videoclip in care mai multi sateni din Augustin, judetul Brasov, se pare, chinuie un pui de urs, a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook. in filmulet se vede puiul de urs, ingrozit, iar.

Bataie ca in filme in centrul Iasiului: Mai multi tineri isi cara pumni si picioare! (VIDEO)

O bataie salbatica a fost filmata in centrul Iasului, sambata de dimineata, fiind surprinsi mai multi tineri care isi cara pumni si picioare chiar in mijlocul drumului. Doua grupuri de tineri s-au.

Confruntari violente pe strazile din Constanta intre politisti si mai multi talhari

Lupte de strada la Constanta intre politie si mai multi talhari extrem de agresivi. Scandalul a inceput aproape de miezul noptii in timp ce agentii unei firme de paza verificau un obiectiv din.

CE Under 21: Romania, echipa cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii

Nationala de tineret a Romaniei este echipa de la Campionatul European cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii Euro U21, informeaza frf. ro.

Barbat retinut dupa ce ar fi agresat sexual doi copii de 13 ani racolati pe o retea de socializare

Un barbat in varsta de 32 de ani a fost retinut de politistii din Capitala, dupa ce ar fi agresat sexual doi baieti 13 ani, pe care i-a racolat pe o retea de socializare.

Incident pe Aeroportul Otopeni. Un avion a fost oprit brusc din decolare. Mai multi pasageri au fost saltati

Un avion care se pregatea sa decoleze de pe Aeroportul Otopeni cu destinatia Larnaca a fost oprit brusc. Comandantul a decis sa opreasca aeronava dupa ce niste pasageri au devenit agresivi la.

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi BANI la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )