Libnet.ro
UNICEF

16:15

Decizie de ultima ora in cazul semafoarelor sabotate din Capitala

Antena3 Antena3,
Decizie de ultima ora in cazul semafoarelor sabotate din Capitala

Informatii de ultima ora in ceea ce priveste situatia semafoarelor din Capitala care au fost accesate ilegal cu riscuri uriase pentru soferi si pietoni. Potirvit unor surse, dispozitivele care controleaza. continuă pe Antena3

Cazul semafoarelor accesate ilegal n Capitala a fost preluat de DIICOT

Procurorii DIICOT au preluat cazul semafoarelor accesate ilegal in Capitala, in ultimele zile ale anului, si au deschis dosar penal in rem pentru acces ilegal la un sistem informatic si alterarea integritatii datelor informatice.

DOSAR PENAL DESCHIS IN REM, DIICOT preia cazul semafoarelor accesate ilegal in Bucuresti

DIICOT a preluat cazul semafoarelor care ar fi fost accesate ilegal in Bucuresti, fiind deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunilor de acces ilegal la un sistem informatic si alterarea integritatii datelor informatice.

O noua avarie RADET afecteaza circa 60 de blocuri din Capitala

O noua avarie RADET afecteaza circa 60 de blocuri din Sectoarele 5 si 6 din Capitala. Imobilele au ramas fara apa calda si caldura de joi, ora 13. 30, iar reprezentantii RADET spun ca vor rezolva problema abia vineri, pana la ora 22.

IN URMA UNOR AVARII LA RETELELE RADET: Zeci de imobile din Capitala - fara apa calda si incalzire

Zeci de imobile din Capitala sunt in continuare, astazi, fara apa calda si caldura, in urma unor avarii aparute la retelele primare si secundare ale RADET.

Se urcase intr-un tramvai din Capitala si voia sa ajunga mai repede acasa. La un moment dat, s-a trezit cu un pumn in fata. Totul a durat doar o fractiune de secunda. Toti au fost luati prin surprindere - VIDEO

Se urcase intr-un tramvai din Capitala si voia sa ajunga mai repede acasa. La un moment dat, s-a trezit cu un pumn in fata. Camerele de supraveghere dintr-un tramvai bucurestean au surprins o scena.

Santierele din Capitala continua in 2019. Mari proiecte sunt in intarziere

Capitala ramane un santier deschis si in 2019. Multe dintre marile proiecte au fost intarziate, dar si pentru ca unele lucrari sunt in plina desafasurare. De exemplu, pasajul Ciure, pationarul.

Locuitorii sectorului 2 din Capitala vor plati o taxa de habitat de 159 de lei pe an pentru salubrizare. Primaria propune ncasarea ncepnd cu martie 2019

Primaria Sectorului 2 a stabilit cuantumul taxei de habitat cu destinatia speciala de salubrizare la 159 de lei/persoana/an, respectiv 13,25 lei/luna, inclusiv copiii, potrivit unui proiect de hotarare adoptat de Consiliul Local Sector 2 in luna decembrie. Taxa ar urma sa fie instituita de la 1 martie 2019, potrivit regulamentului de aplicare a taxei, aflat in dezbatere publica in perioada sarbatorilor, dar neaprobat inca. Pentru anul 2019, Consiliul Local Sector 2 a aprobat subventionarea din bugetul local a sumei de 30 lei/persoana/an pentru cei care colecteaza separat deseurile reciclabile hartie, metal, sticla, plastic).

Rasturnare de situatie! Fiul unui cunoscut TERORIST, arestat in cazul uciderii ROMANULUI din Londra (FOTO)

Tanarul de 26 de ani arestat in cadrul anchetei privind asasinarea romanului Tudor Simionov, la Londra, este fiul cunoscutului terorist Abu Hamza, a anuntat, joi, Politia Metropolitana din Londra. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )