Libnet.ro
UNICEF

09:15

Decizie de ultima ora a presedintelui Klaus Iohannis! Acesti magistrati ies de maine la pensie

Antena3 Antena3,
Decizie de ultima ora a presedintelui Klaus Iohannis! Acesti magistrati ies de maine la pensie

Mai multi magistrati au fost eliberati din functie de Klaus Iohannis, cei mai multi urmand sa iasa la pensie. Presedintele a semnat azi decretul de eliberare. continuă pe Antena3

Decizie de ultima ora: Simona Halep renunta la US Open! S-a anuntat si data la care se reiau turneele de tenis

Simona Halep a luat o decizie majora in ceea ce priveste calendarul sau competitional: nu va merge la turneele din Statele Unite in aceasta toamna, inclusiv US Open, dar nici in Asia, chiar daca WTA, ITF si USTA vor da unda verde competitiilor.

KLAUS IOHANNIS: Romania si SUA au stiut sa dea masura soliditatii si solidaritatii in relatia bilaterala, in timpul pandemiei

Romania si SUA au stiut sa dea masura soliditatii si solidaritatii in relatia bilaterala, acordandu-si reciproc ajutor in contextul in care provocarilor de securitate li s-a adaugat pandemia de COVID-19, afirma presedintele Klaus Iohannis in mesajul transmis la aniversarea a 140 de ani de reatii diplomatice cu SUA.

Klaus Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere. Cum petrece seful statului (FOTO)

Klaus Iohannis isi sarbatoreste, sambata, ziua de nastere. Seful statului implineste 61 de ani. Daca anul trecut, Iohannis si-a aniversat ziua de nastere la Palatul Cotroceni, unde au fost prezenti.

Presedintele Klaus Iohannis nu vrea sa auda de amenda primita

Klaus Iohannis a contestat in instanta sanctiunea de 5. 000 lei primita de la Consiliul National pent.

Klaus Iohannis a contestat in instanta amenda de 5.000 de lei primita de la CNCD

Klaus Iohannis a contestat in instanta amenda de 5. 000 de lei primita de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru afirmatiile referitoare la maghiari. Institutia a fost sesizata de social-democrati, pe care presedintele i-a acuzat ca au vrut sa dea Ardealul ungurilor.

Klaus Iohannis: Relatiile diplomatice Romania - SUA, mai puternice ca oricand. Statele Unite au dovedit ca sunt aliatul ferm de care avem nevoie

Statele Unite ale Americii au dovedit, mai ales in ultimele doua decenii, ca sunt aliatul ferm de care Romania are nevoie, a transmis presedintele Klaus Iohannis, la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice.

Planul lui Nelu Tataru care arunca in aer orice calcul! Informatii de ultima ora

Nelu Tataru a oferit, luni seara, informatii de ultima ora despre ce masuri ar putea fi luate in perioada urmatoare de catre Guvern.

Veste buna pentru Klaus Iohannis. Procurorii au clasat o plangere penala impotriva presedintelui

Procurorii au clasat plangerea penala impotriva presedintelui Iohannis, acuzat de promovarea de idei ostile fata de comunitatea maghiara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )