Libnet.ro
UNICEF

15:00

Decizie ULUITOARE pe piata bancara din Ucraina! PrivatBank, cea mai mare banca privata a tarii, NATIONALIZATA de urgenta, in plina noapte

B1 B1,
Decizie ULUITOARE pe piata bancara din Ucraina! PrivatBank, cea mai mare banca privata a tarii, NATIONALIZATA de urgenta, in plina noapte

Decizie nemaiintalnita, luata peste noapte de ucraineni. Guvernul a anuntat in plina noapte ca preia integral capitalul PrivatBank pentru a garanta functionarea neintrerupta a. continuă pe B1

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara, PrivatBank

Ucraina a declarat luni insolventa celei mai mari banci din tara, PrivatBank, care va fi nationalizata ca singura solutie pentru protejarea banilor a 20 de milioane de clienti ucraineni si a sistemului financiar al tarii, relateaza Reuters.

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara

Ucraina a anuntat duminica seara nationalizarea celei mai mari banci comerciale din tara, PrivatBank, intr-o tentativa de a evita prabusirea sistemului bancar din aceasta fosta republica sovietica devastata de razboi, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Piata auto din Romania a crescut cu 18% la 11 luni

Piata auto din Romania a crescut cu 18% in primele 11 luni, la 85. 593 de unitati, de peste doua ori mai mult fata de avansul Uniunii Europene, de 7,1%, potrivit ACEA.

Ucraina a nationalizat cea mai mare banca pentru a evita prabusirea sectorului bancar

Ucraina a anuntat duminica seara nationalizarea celei mai mari banci comerciale din tara, PrivatBank, intr-o tentativa de a evita prabusirea sistemului bancar din aceasta fosta republica sovietica devastata de razboi, scrie AFP.

Cea mai mare pomana a porcului se gateste sambata in Piata Unirii din Focsani

Grupul de companii Premium Porc organizeaza sambata, 17 decembrie 2016, de la ora 16. 00, in Piata Unirii din municipiul Focsani, cea de-a III-a editie a evenimentului Ziua Porcului Ignat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3524 seconds )