Libnet.ro
UNICEF

09:45

Decizie-soc luata de sute de profesori din intreaga tara! O noua criza loveste dur invatamantul romanesc

Antena3 Antena3,
Decizie-soc luata de sute de profesori din intreaga tara! O noua criza loveste dur invatamantul romanesc

O noua criza apare chiar inainte de deschiderea scolilor. Sute de profesori, mai ales din randul celor cu experienta, spun ca nu se vor intoarce la cursuri si sustin ca vor sa se pensioneze. Totul din cauza temerii ca se vor infecta cu noul coronavirus. Totodata sunt multi directori de scoli care vor sa se retraga din functie din acelasi motiv. continuă pe Antena3

Cum va arata Romania peste 100 de ani. Schimbarile majore din intreaga lume

Oamenii de stiinta au creionat din cuvinte cum va arata lumea peste 100 de ani. Astfel, printre alte minunatii, atunci cand vei vrea sa faci gratar va trebui sa isi faci cele necesare, carne, mici, carnati, la imprimanta 3D. Oamenii de stiinta au previzionat cum va arata lumea peste 100 de ani. Casele, construite doar .

Programul F-LANE 2020 alege 10 start-up-uri care sa sprijine femeile marginalizate din intreaga lume

F-LANE este primul program din Europa care pune accentul pe start-up-urile cu impact social care utilizeaza tehnologia pentru sprijinirea femeile din intreaga lume. Din 455 de aplicatii, juriul F-LANE a selectat zece companii aflate la inceput de drum. Companiile sunt start-up-uri si proiecte sociale din Emiratele Arabe Unite, Rwanda, Uganda, Kenya, Chile, Brazilia, Marea Britanie, Pakistan, Suedia si Danemarca. Modelele lor de business variaza de la platforme de asistenta medicala, servicii de mobilitate de incredere si servicii financiare pentru femei, pana la servicii pentru copii cu nevoi speciale, conform comunicatuilui de presa Vodafone.

30 de profesori din Galati, izolati dupa ce au intrat in contact cu o persoana infectata

Un liceu de stat si unul particular din orasul Galati vor organiza cursuri online din cauza unei persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Este vorba despre directoarea liceului privat care s-a infectat si a intrat in contact cu 30 de profesori de la ambele institutii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )