Libnet.ro
UNICEF

01:05

30 de profesori din Galati, izolati dupa ce au intrat in contact cu o persoana infectata

Antena3 Antena3,
30 de profesori din Galati, izolati dupa ce au intrat in contact cu o persoana infectata

Un liceu de stat si unul particular din orasul Galati vor organiza cursuri online din cauza unei persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Este vorba despre directoarea liceului privat care s-a infectat si a intrat in contact cu 30 de profesori de la ambele institutii. continuă pe Antena3

Aparitie spectaculoasa pe un lac din Galati. Romanilor nu le-a venit sa creada cand au vazut asta, dimineata VIDEO

Video-ul pe care trebuie sa il vezi! Aparitie spectaculoasa pe un lac din Galati. Ce s-a ivit pe apa a uimit pe toata lumea. Aparitie spectaculoasa a pelicanilor pe un lac din Galati Un video cu un stol de pelicani face inconjurul Romaniei! Sute de pasari s-au asezat pe lacul Brates, de la marginea orasului .

Decizie-soc luata de sute de profesori din intreaga tara! O noua criza loveste dur invatamantul romanesc

O noua criza apare chiar inainte de deschiderea scolilor. Sute de profesori, mai ales din randul celor cu experienta, spun ca nu se vor intoarce la cursuri si sustin ca vor sa se pensioneze. Totul din cauza temerii ca se vor infecta cu noul coronavirus. Totodata sunt multi directori de scoli care vor sa se retraga din functie din acelasi motiv.

Fiul unei judecatoare din Arges retinut dupa ce a injunghiat doi minori

Fiul unei cunoscute judecatoare din Arges si nepotul social-democratului Constantin Tamaga a fost retinut joi seara, dupa ce a injunghiat doi minori. Conflictul ar fi pornit pe fondul unor neintelegeri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )