Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce declara medicul Lucan despre spagile din spitale, in urma cu doi ani: Avem mita in sange.Trebuie facut curat!

Adevărul Adevărul,
Ce declara medicul Lucan despre spagile din spitale, in urma cu doi ani: Avem mita in sange.Trebuie facut curat!

Celebrul urolog Mihai Lucan, medicul care i-a operat pe Ion Iliescu, Emil Boc sau pe Alexandru Arsinel, suspect intr-un dosar de delapidare a Institutului Clinic de Transplant Renal si Urologie din Cluj, spunea despre medicii care conditioneaza actul medical ca doar printr-o minune am putea curata sufletul poporului romanesc de fenomenul castigului neloial. continuă pe Adevărul

Calvarul unui pacient umilit de medicul Lucan: Mi-a spus sa nu stau pe linia de tramvai si sa traversez doar pe zebra

Controversatul urolog clujean Mihai Lucan, anchetat intr-un dosar DIICOT cu un prejudiciu estimat la 1 milion de euro, a fost retinut joi seara impreuna cu fiul sau. Nenumarati pacienti de-ai medicului s-au plans de-a lungul timpului de tratamentul degradant la care au fost supusi sub bagheta specialistului.

Radu Banciu, despre circul din Parlament: Este o lupta de jocuri intre ei, oamenii sunt ignorati in totalitate. Asta este doar inceputul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul care a avut loc in Senat in timpul sedinta in care urma sa se voteze noi modificari la.

Robert Turcescu: Ce secret despre mitingul din Bucurestii lui 89 a dus cu el in mormant Sergiu Nicolaescu? (VIDEO)

Robert Turcescu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, pune gaz pe focul eternelor discutii privind evenimentele din decembrie 1989. Astfel, Turcescu ne pune la dispozitie inregistrarea unui interviu pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )