Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce a declarat Mihai Bendeac dupa ce Irena Boclinca a castigat sezonul 6 iUmor

Playtech Playtech,
Ce a declarat Mihai Bendeac dupa ce Irena Boclinca a castigat sezonul 6 iUmor

Mihai Bendeac a fost impresionat de gestul facut de Irena Boclinca, marea castigatoare a sezonului 6 iUmor. Concurenta, originara din Republica Moldova, a imitat-o din nou pe Viorica Dancila, a starnit hohote de ras si a castigat marele premiu de 20. 000 de euro, dar l-a donat unui alt concurent. Mihai Bendeac, impresionat de Irena Boclinca [] . continuă pe Playtech

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

INFORMATII SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac a fost prezentatorul ultimului sezon al show-ului X Factor, iar aceasta ipostaza l-a facut sa-si dea seama ca isi dorette sa devina tata. Asta dupa ce a avut grija in culise de.

Panica totala in showbiz: S-a prabusit si a cazut in genunchi... E vorba de celebrul Mihai Bendeac de la X-Factor...

Mihai Bendeac pare hotarat sa faca o schimbare majora in viata lui si vrea sa renunte la burlacie. Decizia a venit dupa momentul unei concurente de la X Factor, care era insotita de iubitul.

TE IUBESC de la TESTUL DE SARCINA!. MIHAI BENDEAC si-a pus fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute iN PREMIERA!

Mihai Bendeac i-a facut o urare in stilul caracteristic fratelui sau mai mic. Andrei a implinit frumoasa varsta de 18 ani. Sa fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am inceput sa te.

Medicii confirma: Boala de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie.

Gata, s-a aflat totul: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, iese la iveala!

Bella Santiago si Mihai Bendeac au o relatie speciala, inca de pe vremea cand cantareata era concurenta la X Factor.

CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6. Irena Boclinca a donat premiul de 20.000 de euro in direct: Mereu am vrut sa fac un act de caritate, dar n-am avut bani

Sambata seara s-a desemnat castigatorul iUmor. Au fost 11 concurenti trimisi de catre public, prin aplicatia iUmor, in marea finala a sezonul 6. Din ei, doar patru au primi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )