Libnet.ro
UNICEF

17:45

CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6. Irena Boclinca a donat premiul de 20.000 de euro in direct: Mereu am vrut sa fac un act de caritate, dar n-am avut bani

Antena3 Antena3,
CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6. Irena Boclinca a donat premiul de 20.000 de euro in direct: Mereu am vrut sa fac un act de caritate, dar n-am avut bani

Sambata seara s-a desemnat castigatorul iUmor. Au fost 11 concurenti trimisi de catre public, prin aplicatia iUmor, in marea finala a sezonul 6. Din ei, doar patru au primi. continuă pe Antena3

CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6. Cine a castigat marele premiu in FINALA IUMOR

CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6 Cea mai indragita emisiune de umor din Romania se apropie de finalul celui de-al saselea sezon. Sambata, 1 iunie, de la 20:00, la Antena 1, romanii vor afla cine este.

VIDEO Premiera la iUmor: castigatoarea a donat premiul unui alt finalist. Reactia emotionanta a concurentului

In premiera, castigatoarea sezonului 6 iUmor, actrita Irena Boclinca, a donat premiul de 20. 000 de euro unui alt concurent, ajuns si el in finala.

VIDEO Numarul concurentului caruia castigatoarea iUmor i-a donat premiul: cum l-a imitat pe Klaus Iohannis

Castigatoarea sezonului 6 iUmor, actrita Irena Boclinca, a ales sa doneze premiul unui alt finalist, Vasi Borcan, care a impresionat la randul lui ironizand faptul ca este imobilizat intr-un scaun cu rotile.

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

Ce a declarat Mihai Bendeac dupa ce Irena Boclinca a castigat sezonul 6 iUmor

Mihai Bendeac a fost impresionat de gestul facut de Irena Boclinca, marea castigatoare a sezonului 6 iUmor. Concurenta, originara din Republica Moldova, a imitat-o din nou pe Viorica Dancila, a starnit hohote de ras si a castigat marele premiu de 20. 000 de euro, dar l-a donat unui alt concurent. Mihai Bendeac, impresionat de Irena Boclinca [] .

FINALA iUMOR. Castigatorul se decide acum

FINALA iUMOR 1 iunie 2019, MARELE CASTIGATORAstazi, 1 iunie, de la ora 20:00, a inceput, la Antena 1, FINALA iUmor, unde va fi aflat castigatorul acestui sezon. FINALA iUMOR 1 iunie.

Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Cine a castigat competitia

Finala iUmor este Live Video pe Antena 1, sambata, 1 iunie, de la ora 20:00. Pentru marele premiu de 20. 000 de euro se vor lupta in aceasta seara 11 concurenti, care spera sa impresioneze cei 3 jurati, dar mai ales publicul care va vota. Emisiunea este inregistrata, dar votul publicului va fi live, anunta organizatorii.

Sosia Vioricai Dancila a castigat iUmor. Parodia care i-a adus premiul:Ne batem joc! Se intampla cu seful meu. E totusi detinutul unei functii importante de stat

Irena Boclinca, o actrita din Republica Moldova care a parodiat-o perfect pe Viorica Dancila, este castigatoarea iUmor, dupa ce a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor in finala show-ului de la Antena 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )