Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce au declarat parintii adoptivi ai Sorinei din Baia de Arama, dupa audieri. Oamenii sunt resemnati

Playtech Playtech,
Ce au declarat parintii adoptivi ai Sorinei din Baia de Arama, dupa audieri. Oamenii sunt resemnati

Parchetul General a facut o cerere, in cadrul zilei de luni, pentru a putea interzice parintilor adoptivi plecarea din Romania alaturi de Sorina. Acest lucru se va intampla pana la administrarea probelor din dosarele penale care sunt deja deschise. Ce au declarat parintii adoptivi ai micutei la audieri? Audieri: Ce au declarat parintii Sorinei? Cuplul . continuă pe Playtech

Mircea Badea, replica in cazul Sorinei din Baia de Arama: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu!

Cazul Sorinei, fetita de opt ani tarita pe jos de o procuroare, este departe de a ajunge la o solutionare,. Mircea Badea a lansat de curand o intrebare legata de cazul micutei din Baia de Arama. Mircea Badea, replica in cazul Sorinei: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu pe fetita Sa zicem ca as .

Parintii adoptivi ai Sorinei cer daune in instanta pentru perioada cat sunt retinuti in Romania

Parintii adoptivi ai Sorinei au depus, la instanta, o cerere prin care cer daune pentru perioada cat stau in Romania contra vointei lor pentru a lamuri situatia micutei Sorina pe care au infiat-o in urma cu cateva luni, dar pe care nu o pot lua inca in SUA.

Cine sunt parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama. De ce au fost decazuti din drepturi

Parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama, care a fost data spre adoptie, nu ar putea sa mai obtina custodia Sorinei nici daca ar vrea. Mama fetitei a fost decazuta din drepturile parintesti inca dinainte sa o aduca pe lume, iar tatal n-o recunoaste ca fiind fiica lui. Mama fetitei de .

Parintii adoptivi ai Sorinei au fost audiati timp de 9 ore la Sectia de Investigare a Magistratilor

Parintii adoptivi ai Sorinei, Gabriel si Ramona Sacarin, au fost audiati de procurorii Sectiei pentr.

UPDATE. Parintii adoptivi ai Sorinei, scrisoare catre procurorul Bogdan Licu: Sa nu fim linsati

Parintii adoptivi ai Sorinei cer procurorului general Bogdan Licu stramutarea judecarii ordonantei p.

Prima decizie a instantei in privinta Sorinei, fetita de optani din Baia de Arama. Cazul sau devine din ce in ce mai complicat

Luni, pe 3 iulie vom afla daca Sorina, fetita de optani din Baia de Arama care a fost tarata pe jos afara din casa in care a crescut, poate fi scoasa din tara. Judecatoria din Drobeta Turnu Severin t.

Familia adoptiva a fetitei din Baia de Arama, audiata timp de noua ore la Parchet: Nu pot sa fac declaratii in seara aceasta

Familia adoptiva a Sorinei, fetita din Baia de Arama, a petrecut noua ore la Parchet. La iesirea din institutie mama adoptiva s-a comportat discret si a refuzat sa ofere declaratii jurnalistilor. Nu.

Detalii despre situatia fetitei din Baia de Arama. Comisia pentru abuzuri discuta petitia privind cazul adoptiei

Comisia pentru cercetarea abuzurilor si pentru petitii a Camerei Deputatilor va lua in discutie marti cazul adoptiei fetitei din Baia de Arama, ca urmare primirii unei petitii, a declarat miercuri,.

Ion Cristoiu, ipoteza cu privire la cazul fetitei din Baia de Arama: Este ceva in neregula cu aceasta adoptie internationala

Jurnalistul Ion Cristoi a reactionat vineri seara la Antena 3, cu privire la cazul fetitei din Baia de Arama care a devenit un subiect de interes national pentru presa, cat si pentru cetatenii.

Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Anchetele vor contiuna. Sunt multe intrebari care trebuie sa primeasca un raspuns

Premierul Viorica Dancila a transmis marti ca a primit rapoarte de la Ministerul Muncii si de la MAI cu privire la modul in care s-a actionat in cazul fetitei din Baia de Armama. Ministrul a mai spus ca fetita este consiliata de specialisti din cadrul Directiei de Asistenta Sociala. Anchetele vor continua pentru ca mai sunt multe intrebari cu privire la acest caz de adoptie care trebuie sa primeasca un raspuns, a adaugat Dancila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )