Libnet.ro
UNICEF

09:15

Parintii adoptivi ai Sorinei au fost audiati timp de 9 ore la Sectia de Investigare a Magistratilor

România Liberă România Liberă,
Parintii adoptivi ai Sorinei au fost audiati timp de 9 ore la Sectia de Investigare a Magistratilor

Parintii adoptivi ai Sorinei, Gabriel si Ramona Sacarin, au fost audiati de procurorii Sectiei pentr. continuă pe România Liberă

Parintii adoptivi ai Sorinei cer daune in instanta pentru perioada cat sunt retinuti in Romania

Parintii adoptivi ai Sorinei au depus, la instanta, o cerere prin care cer daune pentru perioada cat stau in Romania contra vointei lor pentru a lamuri situatia micutei Sorina pe care au infiat-o in urma cu cateva luni, dar pe care nu o pot lua inca in SUA.

Ce au declarat parintii adoptivi ai Sorinei din Baia de Arama, dupa audieri. Oamenii sunt resemnati

Parchetul General a facut o cerere, in cadrul zilei de luni, pentru a putea interzice parintilor adoptivi plecarea din Romania alaturi de Sorina. Acest lucru se va intampla pana la administrarea probelor din dosarele penale care sunt deja deschise. Ce au declarat parintii adoptivi ai micutei la audieri? Audieri: Ce au declarat parintii Sorinei? Cuplul .

UPDATE. Parintii adoptivi ai Sorinei, scrisoare catre procurorul Bogdan Licu: Sa nu fim linsati

Parintii adoptivi ai Sorinei cer procurorului general Bogdan Licu stramutarea judecarii ordonantei p.

UPDATE Cazul Sorina. Instanta amana o decizie pentru 3 iulie, cand ar urma sa stabileasca daca fata poate pleca din tara Parintii adoptivi cer sa fie despagubiti pentru perioada in care stau in Romania

Judecatoria Drobeta Turnu Severin a amanat joi, pentru 3 iulie, decizia in cazul Sorinei, fetita de 8 ani luata cu mascatii de la fostii asistenti maternali. Magistratii trebuie sa stabileasca atunci daca fetita va putea parasi tara. in sedinta de joi a instantei, parintii adoptivi, un cuplu din SUA, au depus in instanta o solicitare de a fi despagubiti pentru perioada in care au stat in Romania, potrivit avocatului fostei asistente maternale.

Rasturnare de situatie. Parintii adoptivi vor sa o dea statului pe Sorina. Ce conditie nu pot indeplini

Rasturnare de situatie in cazul Sorinei, copila de etnie roma din Mehedinti smulsa din familia asistentului maternal, pentru a fi dusa departe de plaiurile noastre. intreaga poveste a capatat dimensiuni halucinante, caci acum noua sa familie si avocatii care ii ajuta in acest demers primesc amenintari cu moartea din partea celor convinsi ca fata a .

O femeie a fost moarta timp de 27 de minute. Ce a povestit familiei dupa ce s-a trezit

Tina Hines, o femeie din Statele Unite care a fost moarta timp de 27 de minute dupa ce a facut infarct, a revenit din lumea celor drepti cu o poveste uluitoare. Totul s-a petrecut in luna februarie a anului 2018, in timp ce se pregatea de o plimbare pe munte, in compania sotului ei, Brian.

Audieri-maraton in dosarul fetitei de la Baia de Arama. Parintii adoptivi ai Sorinei, de sase ore in fata procurorilor

Audieri-maraton in dosarul adoptiei fetitei de la Baia de Arama. in acest dosar se cerceteaza si modul in care procurorul Maria Piturca a intervenit, a luat fetita si a tarat-o pe asfalt. De.

A fost moarta timp de 27 de minute. Cand a revenit la viata, a cerut un pix si o hartie. Este uluitor ce a scris

I s-a facut rau in timp ce se indrepta spre casa, dar nu avea nicio idee ca din acel moment i se va schimba viata radical. inainte de sosirea paramedicilor, Tina Hines a fost resuscitata de sotul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )