Libnet.ro
UNICEF

22:00

Declaratia de iubire pentru Romania a unui desenator de frontiere. Un text vizionar despre Romania si destinul sau politic

Adevărul Adevărul,
Declaratia de iubire pentru Romania a unui desenator de frontiere. Un text vizionar despre Romania si destinul sau politic

La 15 ianuarie 1921, in Annales de Geographie nr. 163), aparea studiul Noua Romanie, un text superb, vizionar, pe care mi l-as dori asimilat, in precizia si stralucirea vizionara a unor idei a caror actualitate si pertinenta va las sa le judecati singuri, de catre generatia noastra de politicieni de acum, adanc innamoliti in mocira unor dezbateri, procupari si lupte de mahala, scrie jurnalistul Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Ucraina a cerut ajutorul comunitatii internationale pentru organizarea unui scrutin prezidential liber si democratic

Ucraina a cerut, marti, ajutorul comunitatii internationale pentru organizarea unui scrutin prezidential liber si democratic pe data de 25 mai, informeaza AFP. Le-am cerut tuturor partenerilor sa trimita o.

Institutul PollWatch pentru Romania: Alianta PSD-PC-UNPR ar obtine un scor de aproape 45% la alegerile europarlamentare

Alianta PSD-PC-UNPR ar obtine un scor de aproape 45% la alegerile europarlamentare si 13 locuri in parlamentul european, potrivit ultimelor estimari ale institutului PollWatch pentru Romania. Conform estimarilor,.

Basescu: Parteneriatul strategic cu SUA, o avere pentru Romania si Ponta nu o poate pune sub semnul intrebarii prin ambiguitati

Parteneriatul strategic cu Statele Unite reprezinta o avere pentru Romania, iar acesta nu poate fi pusa sub semnul intrebarii de premierul Victor Ponta, prin ambiguitati in raport cu ceea ce se intampla in.

Doneaza rosu pentru Romania, o campanie care te aduce direct la centrul de donare

Geometry Global si Observator au pornit un experiment prin care invita romanii la cel mai apropiat centru de donare de sange. Doneaza rosu pentru Romania este campania de mobilizare sociala ce urmareste sa.

Coca-Cola a ales un nou director general pentru Romania si Moldova

Coca-Cola HBC a anun and tat numirea lui Jaak Mikkel in func and tia de Director General al Coca-Cola HBC Romania and si Moldova, incepand de la 1 iunie 2014, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Spaga pentru inchirierea unui hotel pe litoral

DNA l-a trimis in judecata pe fostul vicepresedinte al Ligii Transportatorilor din Romania pentru trafic de influenta.

Pas important pentru Romania: in iunie vom inaugura cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume

Romania va inaugura cel mai probabil in luna iunie primul laser de un petawatt PW), cel mai puternic din Europa si al doilea din lume dupa cel din Statele Unite, care are 1,7 PW, a anuntat miercuri ministrul .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )