Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coca-Cola a ales un nou director general pentru Romania si Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coca-Cola a ales un nou director general pentru Romania si Moldova

Coca-Cola HBC a anun and tat numirea lui Jaak Mikkel in func and tia de Director General al Coca-Cola HBC Romania and si Moldova, incepand de la 1 iunie 2014, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Coca-Cola Romania are un nou director general, cu o experienta de sase ani in companie

Coca-Cola HBC, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria bauturilor racoritoare, va avea incepand cu luna iunie un nou director general in persoana lui Jaak Mikkel.

Auchan Romania va avea de maine un nou director general

Auchan Romania va avea de maine un nou director general, in persoana lui Frederic Bellon 45 ani), numit in locul lui Patrick Espasa, care devine presedinte Auchan pentru Italia si Romania, a anuntat retailerul intr-un comunicat remis redactiei.

Nicoleta Eftimiu este noul director de marketing al Coca-Cola RomaniaMoldova

Nicoleta Eftimiu a fost numita incepand cu 1 mai in functia de director de marketing al Coca-Cola Romania si Moldova, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria bauturilor racoritoare.

Coca Cola da dovada de marketing creativ, apeland la drone [VIDEO]

Incercand sa-si faca reclama si sa desfiinteze mitul ca dronele sunt distructive, Coca Cola a initiat o campanie de marketing foarte creativa. Coca Cola Singapore este numele diviziei responsabile de proiectul de mai jos, de marketing creativ. Acesta este si cea mai recenta dovada a faptului ca dronele pot fi folosite in multe contexte creative si constructive, nu doar pentru razboi. Desi experimentul ar fi putut fi realizat oriunde in lume, Singapore a reprezentat mediul perfect, deoarece respectivul stat trece [].

Autocamioanele Coca cola de odinioara.

Coca Cola.

Autocamioanele Coca Cola de odinioara

Coca Cola.

O adolescenta in varsta de 17 ani, din SUA, a reusit sa opreasca un ingredient nociv din bauturile Coca-Cola

O adolescenta in varsta de doar 17 ani, originara din statul Mississippi, a reusit prin intermediul unei petitii online sa convinga firma americana Coca-Cola sa renunte la folosirea unui ingredient considerat nociv, scrie BBC.

O adolescenta din SUA a convins Coca-Cola sa renunte la o substanta nociva din bauturile racoritoare

O adolescenta in varsta de 17 ani, originara din statul Mississippi, a reusit prin intermediul unei petitii online sa convinga firma americana Coca-Cola sa renunte la folosirea unui ingredient considerat nociv, scrie BBC. Este vorba de uleiul vegetal bt, interzis deja in Uniunea Europeana.

Coca-Cola va elimina un ingredient controversat din mai multe sucuri

Coca-Cola, cel mai mare producator de bauturi din lume, planuieste sa elimine un ingredient controversat din anumite sucuri, pana la sfarsitul anului, in urma unei petitii online, scrie BBC. Uleiul vegetal bt BVO) se gaseste in bauturi de fructe si in cele destinate sportivilor, precum Fanta sau Powerade.

Basescu: Parteneriatul strategic cu SUA, o avere pentru Romania si Ponta nu o poate pune sub semnul intrebarii prin ambiguitati

Parteneriatul strategic cu Statele Unite reprezinta o avere pentru Romania, iar acesta nu poate fi pusa sub semnul intrebarii de premierul Victor Ponta, prin ambiguitati in raport cu ceea ce se intampla in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )