Libnet.ro
UNICEF

09:45

Declaratia TERIBILA a fiicei lui Ilie Balaci: Ne spunea ca va muri tanar. Dezvaluiri incredibile din viata Minunii blonde

B1 B1,
Declaratia TERIBILA a fiicei lui Ilie Balaci: Ne spunea ca va muri tanar. Dezvaluiri incredibile din viata Minunii blonde

Fiica cea mare a regretatului Ilie Balaci a facut o declaratie sfasietoare. Lorena Balaci a povestit ca tatal sau a avut o premonitie pe care i-a impartasit-o atat ei, cat si mamei sale. Tatalui. continuă pe B1

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Mereu spunea ca va muri primul. Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, despre moartea socanta a tatalui sau: ii era frica de moarte. Spunea ca va muri tanar

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a dezvaluit ca e in soc si inca nu ii vina sa accepte ca tatal ei nu mai este. Dumnezeu asa a vrut, sa-l ia repede. Aseara era bine, asa a vrut Dumnezeu sa ni-l.

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

Ultimele cuvinte ale lui Ilie Balaci. Ce i-a spus mamei sale, inainte de a muri

Ilie Balaci aseara a fost sambata noaptea la o petrecere, alaturi de cativa prieteni, la ziua unei cunostinte. A ajuns dupa ora 3 la locuinta mamei sale, in cartierul Rovine, s-a trezit de dimineata.

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

Ilie Balaci si cea mai trista noapte: cum a aflat ca nu va juca la EURO 1984. Nici nu mi s-a explicat

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. A fost un fotbalist exceptional, a carui cariera a fost curmata de o accidentare teribila.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

A murit Ilie Balaci. Averea fabuloasa stransa de marele fotbalist

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci A murit Ilie Balaci. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a.

A murit Ilie Balaci. Ce a facut Lorena Balaci imediat dupa moartea tatalui sau

A murit Ilie Balaci. Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, este devastata de durere. Citeste si: A murit Ilie Balaci La scurt timp dupa anuntul decesului legendarului fotbalist al Craiovei, Lorena.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )