Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Mereu spunea ca va muri primul. Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Mereu spunea ca va muri primul. Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata. continuă pe Adevărul

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, despre moartea socanta a tatalui sau: ii era frica de moarte. Spunea ca va muri tanar

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a dezvaluit ca e in soc si inca nu ii vina sa accepte ca tatal ei nu mai este. Dumnezeu asa a vrut, sa-l ia repede. Aseara era bine, asa a vrut Dumnezeu sa ni-l.

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

A murit Ilie Balaci. Ce a facut Lorena Balaci imediat dupa moartea tatalui sau

A murit Ilie Balaci. Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, este devastata de durere. Citeste si: A murit Ilie Balaci La scurt timp dupa anuntul decesului legendarului fotbalist al Craiovei, Lorena.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

Mesajul emotionant transmis de Hagi dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica dimineata, iar la scurt timp i s-a.

Moment emotionant la Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat pe teren mii de trandafiri albi

Gest incredibil la Craiova, dupa trecerea in nefiinta a lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat, in minutul opt al meciului dintre Universitatea Craiova si FCSB cu mii de trandafiri albi in teren. Coincidenta.

Primele detalii despre moartea lui Ilie Balaci. A murit cu zile?!

Incep sa iasa la lumina detalii despre cauzele decesului suferit de Ilie Balaci, duminica, la doar 62 ani.

Mesajul lui Mircea Lucescu dupa moartea fulgeratoare a lui Ilie Balaci

Selectionerul reprezentativei Turciei, Mircea Lucescu, a declarat ca Ilie Balaci, fostul sau elev de la Dinamo si echipa nationala a Romaniei, a fost unul dintre marile talente ale fotbalului nostru si in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )