Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratia uimitoare a concubinei pedofilului din lift: Nu face sotul meu asa ceva, el iubeste copiii

Antena3 Antena3,
Declaratia uimitoare a concubinei pedofilului din lift: Nu face sotul meu asa ceva, el iubeste copiii

Agresorul care a abuzat doi copii in lift a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare. Suspectul suferta de diabet si spune ca nu stie sa. continuă pe Antena3

Declaratie surprinzatoare in cazul pedofilului din lift. Ce i-a spus un politist lui Mihai Gadea

Mihai Gadea a povestit marti seara despre un eveniment care i s-a intamplat zilele trecute. Un politist l-a abordat pe strada si i-a spus sa mearga pana la capat in privinta.

Noi amanunte din viata pedofilului din lift! Concubina individului care a ingrozit o intreaga Romanie lucreaza la spital!

Noi informatii socante despre agentul de politie pedofil. Imediat dupa agresiuni, barbatul a plecat din Bucuresti si s-a intors abia in aceasta dimineata. Unii colegi spun ca barbatul.

Subiectele zilei:Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private;Posibilul profil psiho-criminologic al pedofilului din lift; Cele mai bune tari in care sa faci afaceri in 2018. Pe ce loc se sit

Peste 10. 300 de cazuri de rujeola de la debutul epidemiei in Romania. Peste 10. 300 de cazuri de rujeola s-au inregistrat. Se planifica un nou capitol al relatiilor germano-turce. Judecand dupa dorintele exprimate de catre cei doi premieri.

Reactia neasteptata a lui Marian Godina, dupa prinderea pedofilului din Drumul Taberei

Politistul Marian Godina a spus luni, dupa prinderea pedofilului din Drumul Taberei, dovedit a fi politist de meserie, ca ii este jena, iar acest individ tocmai a pus o pata imensa pe.

Ce s-a intamplat cu hainele purtate de politist in ziua agresiunii din lift. Ce au gasit anchetatorii in telefoanele si laptopurile din casa barbatului

O alta informatie importanta: hainele purtate de suspectul de pedofilie in ziua atacului din lift au fost gasite aseara de politisti la perchezitii.

Declaratii de ultima ora la Ministerul de Interne despre pedofilul din lift

Ministerul de Interne a facut primele declaratii despre pedofilul care a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei, din Capitala. Exista deja o mare tensiune, iar ministrul Afacerilor Interne n.

Lider al sindicatului Agentilor de Politie, despre pedofilul din lift: Sefii politistului sa demisioneze

Liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, a declarat ca pedofilul care a agresat doi copii in lift putea fi recunoscut mai repede avand in vedere faptul ca.

Ce avere are pedofilul din lift. Barbatul este agent la Politia Rutiera a Capitalei

Barbatul care a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei a fost prins. Aceasta este agent la Brigada Rutiera a Capitalei. Potrivit ultimei declaratii de avere, din martie 2017, barbatul are un.

PEDOFILUL din Capitala A FOST PRINS! INDIVIDUL a recunoscut AGRESIUNEA DIN LIFT!

Dupa 3 zile de cautari, politistii au reusit sa il prinda pe barbatul care a hartuit sexual doi minori in liftul unui bloc din Drumul Taberei. Conform primelor informatii furnizate de Digi24, b.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )