Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noi amanunte din viata pedofilului din lift! Concubina individului care a ingrozit o intreaga Romanie lucreaza la spital!

Antena3 Antena3,
 Noi amanunte din viata pedofilului din lift! Concubina individului care a ingrozit o intreaga Romanie lucreaza la spital!

Noi informatii socante despre agentul de politie pedofil. Imediat dupa agresiuni, barbatul a plecat din Bucuresti si s-a intors abia in aceasta dimineata. Unii colegi spun ca barbatul. continuă pe Antena3

Actorul Mihai Malaimare, in doliu. Tatal sau s-a stins din viata

Binecunoscutul actor Mihai Malaimare trece printr-o mare suferinta chiar la inceput de an. Tatal saua incetat din viata. Parintele artistului, Ilie Malaimare,a decedatjoi, 4.

Doliu in lumea filmului! O celebra actrita americana s-a stins din viata

Actrita americana Darlanne Fluegel a murit, la varsta de 64 de ani. Artista s-a stins din viata dupa o lunga batalie cu boala Alzheimer, a confirmat fiica ei, Jenna Carey. A devenit cunoscuta, dupa ce.

Bucurestenii, ingroziti din cauza pedofilului din Drumul Taberei

Parintii din Drumul Taberei, acolo unde au fost surprinze imaginile cu suspectul de pedofilie, se declara ingroziti de faptul ca un asemenea om poate fi in preajma copiilor lor. Oamenii sunt speriati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )