Libnet.ro
UNICEF

10:00

Declaratie comuna de sustinere pentru Maia Sandu, semnata de presedintii Romaniei, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei si Slovaciei

Hotnews Hotnews,
 Declaratie comuna de sustinere pentru Maia Sandu, semnata de presedintii Romaniei, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei si Slovaciei

Presedintii Romaniei, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei si Slovaciei au semnat o declaratie comuna de sustinere a Maiei Sandu, aleasa presedinte al Republicii Moldova, exprimandu-si sprijinul deplin fata de eforturile sale de a consolida implementarea reformelor, pe baza valorilor democratice, libertatilor fundamentale si a statului de drept. continuă pe Hotnews

Declaratie de sustinere pentru Maia Sandu din partea lui Klaus Iohannis si a presedintilorCehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei si Slovaciei

Presedintii Romaniei, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei si Slovaciei isi exprima, intr-o declaratie comuna, sustinerea fata de presedintele Republicii Moldova Maia Sandu in demersurile sale de a dezvolta un sistem democratic functional.

Klaus Iohannis si alti sase presedinti din UE au semnat o declaratie comuna de sustinere a Maiei Sandu

O declaratie comuna de sustinere a noii presedinte a Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit din partea mai multor sefi de stat din Uniunea Europeana, inclusiv din partea presedintelui Klaus Iohannis. Si-au anuntat sprijinul pentru Maia Sandu presedintii Romaniei, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituania, Poloniei si Slovaciei. Maia Sandu va fi investita in functie joi, conform Agerpres.

Presedinti a sapte state europene au felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia investirii in functie

Presedintii Lituaniei, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Poloniei, Romaniei si Slovaciei o felicita pe Maia Sandu cu ocazia investirii in functia de presedinte al Republicii Moldova. intr-o scrisoare semnata de cei sapte sefi de state se spune ca Maia Sandu a primit un mandat puternic din partea cetatenilor Republicii Moldova, care asteapta schimbari, o agenda de reforma mai ambitioasa, democratie si legaturi mai stranse cu EU, transmite IPN.

Republica Moldova, in era Maia Sandu. Site-ul presedintiei a trecut de la limba moldoveneasca, la limba romana

Maia Sandu a depus juramantul de investitura, joi,si a devenit oficial noua presedinta a Republicii Moldova, un ce anunta o noua era pentru stanga Prutului. Odata cu instalarea sa formala in.

Maia Sandu a avut o intrevedere cu Ion Chicu. Prim-ministrul a anuntat ca va asigura interimatul functiei pana pe 31 decembrie

Noul presedinte al R. Moldova, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu premierul in exercitiu, Ion Chicu. Prim-ministrul, care si-a anuntat miercuri demisia, a informat-o pe Maia Sandu ca el va asigura interimatul functiei doar pana pe 31 decembrie curent.

Igor Dodon a transmis puterea noului presedinte al R. Moldova, Maia Sandu

La Presedintie a avut loc ceremonialul militar-protocolar de transmitere a puterii de catre presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, al carui mandat a expirat, presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Igor Dodon a intampinat-o pe Maia Sandu cu flori, in holul institutiei prezidentiale, si i-a urat succese in noua sa calitate, transmite IPN.

LIVE VIDEO Ceremonia de investire in functie a presedintelui ales, Maia Sandu

Presedintele ales al R. Moldova, Maia Sandu, a fost investita oficial in functie joi, 24 decembrie. Desi Politia a anuntat ca circulatia rutiera va fi restrictionata pe mai multe strazi intre orele 10. 00, reprezentantii PAS au anuntat ca acest lucru nu se va intampla, pentru ca institutiile de stat trebuie sa se obisnuiasca ca sunt presedinti care merg pe jos si refuza sa blocheze tot orasul.

Republica Moldova, de la Igor Dodon la Maia Sandu. Provocarile mandatului primei femei care ocupa cea mai inalta functie in stat din spatiul CSI

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a preluat oficial joi mandatul prezidential in timpul unei ceremonii de investitura care a avut loc la Palatul Republicii, in cadrul unei sedinte solemne comune a Parlamentului si Curtii Constitutionale.

Maia Sandu initiaza consultari cu partidele parlamentare, dupa ce Moldova a ramas fara Guvern

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va invita, incepand cu ziua de luni, 28 decembrie, fractiunile parlamentare la consultari, dupa ce prim-ministrul Ion Chicu a demisionat si a anuntat ca va asigura interimatul functiei doar pana pe 31 decembrie.

Moment inedit in Republica Moldova: Maia Sandu, aparitie spectaculoasa la festivitatea de investire (VIDEO)

Maia Sandu a fost investita presedinte al Republicii Moldova joi, 24 decembrie 2020. Politicianul pro-european a avut o aparitie atipica si totodata, spectaculoasa. Oficialul de la Chisinau a mers pe jos.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2747 seconds )