Libnet.ro
UNICEF

08:15

Igor Dodon a transmis puterea noului presedinte al R. Moldova, Maia Sandu

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon a transmis puterea noului presedinte al R. Moldova, Maia Sandu

La Presedintie a avut loc ceremonialul militar-protocolar de transmitere a puterii de catre presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, al carui mandat a expirat, presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Igor Dodon a intampinat-o pe Maia Sandu cu flori, in holul institutiei prezidentiale, si i-a urat succese in noua sa calitate, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Ultimul discurs al lui Igor Dodon in calitate de presedinte al R. Moldova: Totul abia incepe. Ce mesaj i-a transmis Maiei Sandu

Igor Dodon a tinut ultimul discurs in calitate de presedinte al Republicii Moldova miercuri, 23 decembrie. Dodon a declarat ca totul abia incepe si a venit cu o serie de avertizari si sfaturi la adresa presedintelui ales, Maia Sandu.

VIDEO Igor Dodon, huiduit in momentul in care paraseste cladirea Presedintiei: Iuda!

Igor Dodon a participat joi, 24 decembrie, la ceremonia protocolara de transmitere a puterii catre noul presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Dupa eveniment, care a durat doar cateva minute, Igor Dodon a plecat din cladirea Presedintiei, iar in strada a fost intampinat de cativa zeci de oameni, simpatizanti ai Maiei Sandu, care l-au huiduit scandand Iuda!, Hotul!.

Republica Moldova, de la Igor Dodon la Maia Sandu. Provocarile mandatului primei femei care ocupa cea mai inalta functie in stat din spatiul CSI

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a preluat oficial joi mandatul prezidential in timpul unei ceremonii de investitura care a avut loc la Palatul Republicii, in cadrul unei sedinte solemne comune a Parlamentului si Curtii Constitutionale.

Limba romana a revenit pe site-ul Presedintiei, dupa ce in mandatul lui Igor Dodon s-a numit moldoveneasca FOTO

Odata cu investirea Maiei Sandu in functia de presedinte al Republicii Moldova, pe site-ul oficial al Presedintiei a revenit limba romana, alaturi de limba rusa si limba engleza, dupa ce in mandatul lui Igor Dodon s-a numit limba moldoveneasca.

Igor Dodon pleaca astazi la Moscova, imediat dupa ceremonia de investire in functie a Maiei Sandu

Igor Dodon anunta ca joi, 24 decembrie, dupa investirea in functie a Maiei Sandu, pleaca la Moscova, alaturi de primarul general al capitalei, Ion Ceban, dar si vicepresedintele Parlamentului Republicii Moldova, Vladimir Batrincea,. Declaratiile au fost facute in cadrul unei editii speciale de la postul public de televiziune Moldova 1, noteaza IPN.

Igor Dodon va veni miercuri cu o adresare catre cetateni

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, va veni cu o adresare catre cetatenii Republicii Moldova, in prima jumatate a zilei de miercuri, 23 decembrie. Despre aceasta a anuntat Igor Dodon luni, dupa sedinta conducerii de varf a tarii, transmite IPN.

Legea care obliga magazinele sa expuna pe raft 50% din produse autohtone, promulgata de Igor Dodon

Legea pentru modificarea unor acte normative, care prevede inclusiv modificarea Legii cu privire la comertul interior, a fost promulgata de presedintele in exercitiu, Igor Dodon. Aceasta obliga comerciantii de produse alimentare sa achizitioneze si sa asigure expunerea pe raft a produselor alimentare autohtone in proportie de cel putin 50% din lungimea liniara a raftului comercial, transmite IPN.

Legea bugetului si politica bugetar-fiscala, promulgate de Igor Dodon

Legea cu privire la bugetul de stat pentru anul 2021 si Legea cu privire la modificarea unor acte normative politica bugetar-fiscala) au fost promulgate. Un anunt in acest sens a fost facut de presedintele in exercitiu, Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

Igor Dodon: Saptamana aceasta vor fi organizate doua sedinte speciale ale Parlamentului

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a anuntat ca saptamana aceasta urmeaza sa fie organizate doua sedinte speciale ale Parlamentului. La unde dintre sedinte va fi dezbatuta motiunea de cenzura impotriva Guvernului, semnata de 34 de deputati din PAS, PDM si Platforma DA.

Moment inedit in Republica Moldova: Maia Sandu, aparitie spectaculoasa la festivitatea de investire (VIDEO)

Maia Sandu a fost investita presedinte al Republicii Moldova joi, 24 decembrie 2020. Politicianul pro-european a avut o aparitie atipica si totodata, spectaculoasa. Oficialul de la Chisinau a mers pe jos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )