Libnet.ro
UNICEF

10:30

Declaratie soc facuta de Victor Ponta: Cazul de la DNA Ploiesti nu este singular

Antena3 Antena3,
Declaratie soc facuta de Victor Ponta: Cazul de la DNA Ploiesti nu este singular

Victor Ponta a dezvaluit ca situatia de la DNA Ploiesti nu este una singulara. Fostul premier a declarat ca are cunostinta de cel putin trei astfel de cazuri. Da. Am trei cazuri despre care am. continuă pe Antena3

Victor Ponta, audiat la DNA in dosarul Tel Drum

Fostul premier la Romaniei Victor Ponta s-a prezentat vineri la sediul DNA unde, conform unor surse judiciare, citate de Agerpres, urmeaza sa fie audiat in dosarul Tel Drum.

Victor Ponta, declaratie in scandalul momentului :Stiam ca se falsifica probe la DNA Ploiesti

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca stia ca se falsifica probe la DNA Ploiesti, insa nu putea demonstra public, prima data afland in momentul in care a fost anchetat cumnatul sau de.

Victor Ponta, la iesirea de la DNA: E prost, pe bune, Dragnea. Chiar ma enerveaza

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie. El a fost chemat pentru a fi audiat in dosarul Tel Drum. N-am formulat niciun denunt, s-au lamurit si.

Victor Ponta, dezvaluiri in scandalul momentului: Stiam ca se fabrica probe la DNA Ploiesti. Grav este ca desi sunt dezvaluiri nu se intampla nimic

Victor Ponta a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre scandalul de la DNA Ploiesti. Fostul premier este dezamagit de faptul ca nu s-au luat masuri in acest caz. Eu am stiut ca in dosarele mele de l.

Antena 3 a difuzat o noua inregistrare audio in care sustine ca apar vocile lui Vlad Cosma, sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, si procurorului DNA Ploiesti Giluela Deaconu

Antena 3 a difuzat, duminica seara, o noua inregistrare audio despre care sustine ca arata cum s-au fabricat probe la DNA Ploiesti in dosarul lui Andrei Volosevici, fost primar al Ploiestiului, pentru ca acesta sa nu mai candideze la Primaria Ploiesti. Presupusa inregistrare in sediul DNA Ploiesti ar fi fost facuta de Vlad Cosma, iar in ea s-ar auzi vocile lui Vlad Cosma, fost deputat PSD, martor in dosar, precum si ale sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, procurorului DNA Ploiesti Giluela Deaconu si ale politist judiciar DNA Gabriela Florea. Antena 3 sustine ca este vorba despre o noua dovada, cum se falsifica probe la DNA Ploiesti.

Surse judiciare: Victor Ponta este audiat, la DNA, in dosarul Tel Drum

Victor Ponta este audiat, vineri, la DNA, in dosarul Tel Drum, spun surse judiciare. Audierea are loc dupa ce fostul premier a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o ordonanta a DNA in care se precizeaza ca a avut calitatea de martor intr-un dosar in care a fost acuzat de Liviu Dragnea ca este denuntator.

Victor Ponta este audiat, la DNA, in dosarul Tel Drum

Victor Ponta este audiat, vineri, la DNA, in dosarul Tel Drum, spun surse judiciare. Audierea are loc dupa ce fostul premier a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o ordonanta a DNA in care se precizeaza ca a avut calitatea de martor intr-un dosar in care a fost acuzat de Liviu Dragnea ca este denuntator.

Victor Ponta, chemat la DNA in dosarul lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Viorel Ponta a ajuns la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptei pe.

Audiere-BOMBA la DNA: Victor Ponta da declaratii ca martor in dosarul Tel Drum

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Tel Drum. Poate o sa-mi aduca noroc, ca ati vazut ca martorii in dosarul asta,.

Victor Ponta: Am dovada ca am fost chemat ca martor la DNA. Nu am depus niciun denunta. Liviu Dragnea perpeleste soriciul pentru Kovesi

Fostul premier PSD Victor Ponta il ataca furibund pe Liviu Dragnea si sustine ca acesta ar trebui sa-si dea demisia din fruntea PSD. Am primit dovada scrisa / am fost chemat ca martor la DNA nu am depus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )