Libnet.ro
UNICEF

06:31

Declaratie SOC. Soprana Angela Gheorghiu marturiseste ca A FOST BATUTA multi ani de ...

România Liberă România Liberă,
Declaratie SOC. Soprana Angela Gheorghiu marturiseste ca A FOST BATUTA multi ani de ...

Soprana Angela Gheorghiu a declarat intr-un interviu acordat publicatiei The Independent ca fostul ei sot, tenorul Roberto Alagna, a fost violent cu ea multi ani, iar uneori soprana nu putea canta din cauza acestor abuzuri, informeaza Mediafax. Aceasta marturisire va soca iubitorii de opera din lumea intreaga, deoarece Gheorghiu si Alagna, care au divortat recent, erau vazuti ca fiind cuplul de aur al operei, scrie The Independent. Alagna este unul dintre cei mai apreciati tenori din lume, . continuă pe România Liberă

Angela Gheorghiu a fost victima violentei domestice: Am avut momente cand nu am putut canta din cauza abuzurilor (VIDEO)

Soprana Angela Gheorghiu a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The Independent, ca a fost victima violentei domestice timp de mai multi ani. Artista sustine ca fostul ei sot, tenorul Roberto Alagna,.

Lectia de curaj oferita de Angela Gheorghiu. Declaratiile sopranei au socat intreaga lume

La doua luni de la divort, Angela Gheorghiu socheaza o lume intreaga cu o declaratie neasteptata. Cantareata spune ca a fost batuta de fostul ei sot, Roberto Alagna. Soprana si-a deschis sufletul in.

Violenta domestica, motivul divortului dintre Angela Gheorghiu si Roberto Alagna!

Angela Gheorghiu si Roberto Alagna au decis in luna aprilie a acestui an sa puna capat casniciei care ii lega de mai bine de 17 ani. Acum ies la iveala adevaratele motive pentru care s-ar parea ca soprana a hotarat sa-i spuna adio fostului sau sot. Continue reading .

Final de poveste! Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu s-au despartit!

Dupa cateva luni petrecute impreuna, Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu s-au despartit. Apropiatii lor sustin ca barbatul inca mai tinea legatura cu fosta iubita. Altii ca ar fi stat cu soprana doar din interes. Cert este ca acesta nu mai locuieste in prezent in casa artistei, ci s-a mutat la Ploiesti. Continue reading .

BAC 2013. Declaratie SOC a unui elev de la liceul Lazar: Am putut sa ne consultam intre noi.

Elevii de la liceul Gheorghe Lazar, din Capitala, au spus ca sunt incantati de subiectele pe care le-au avut la proba scrisa la Limba si literatura romana. Ei sustin ca, desi nu s-a putut copia deloc, au putut sa vorbeasca intre ei. Citeste si SUBIECTE BAC 2013 profil REAL. A picat VARIANTA 7! Vezi aici SUBIECTELE la Limba si literatura ROMANA A fost usor, la cat am invatat, nasol a fost ca am ramas cu fituicile neatinse; doar ne-am consultat, a povestit Valentin.

Vaslui: Femeie insarcinata, ajunsa la spital in stare grava dupa ce a fost batuta de concubinul sau

O femeie gravida, din localitatea vasluianaEpureni, a fost internata in stare grava la spital, dupa ce concubinul acesteia a batut-o pe motiv ca nu prea sta pe acasa. Tanara, in varsta de 26.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )