Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratii halucinante! Tudorel Toader crede ca MCV-ul e pozitiv(VIDEO)

B1 B1,
Declaratii halucinante! Tudorel Toader crede ca MCV-ul e pozitiv(VIDEO)

Raportul MCV este dezastruos, ingrijorator, dar ministrul Justitiei vede doar lucruri pozitive. Desi reprezentantii Comisiei Europene au aratat ca reformele din Romania au stagnat, ca exista. continuă pe B1

Bate campii! Tudorel Toader crede ca MCV-ul e pozitiv(VIDEO)

Raportul MCV este dezastruos, ingrijorator, dar ministrul Justitiei vede doar lucruri pozitive. Desi reprezentantii Comisiei Europene au aratat ca reformele din Romania au stagnat, ca exista.

Tudorel Toader spune ca Raportul MCV este pozitiv, desi anunta monitorizare pentru cel putin inca un an

Concluzia raportului MCV este ca Romania isi poate indeplini obiectivul ridicarii MCV in actualul mandat al Comisiei Europene, adica pe parcursul anului 2018, a afirmat miercuri ministrul justitiei, Tudorel Toader, in conditiile inc are Bruxelles-ul a anuntat ca monitorizarea europeana va continua cel putin inca un an.

Tudorel Toader nu renunta: vrea sa-l elimine pe presedinte din procedura de numire a procurorilor-sefi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, merge inainte cu ideea de excludere a sefului statului din mecanismul de numire a sefilor de parchete desi proiectul de lege, desi proiectul legilor justitiei a primit.

Tudorel Toader tine mortis sa-l excluda pe Klaus Iohannis din procedura de numire a procurorilor sefi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, revine la ideile din proiectul legislativ care a primit aviz negativ de la CSM, si propune Parlamenului ca presedintele sa fie scos din procedura de numire a sefilor marilor parchete. Propunerile urmeaza sa fie discutate astazi in Comisia Juridica din Camera Deputatilor.

Avertismentul lui Tudorel Toader: Trebuie luate masuri. Riscam amenda

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca trebuie rezolvata si problema detinutilor care au stat in penitenciare in conditii necorespunzatoare incepand din aprilie 2012, da.

Tudorel Toader, asteptat astazi in plenul Camerei Deputatilor la o dezbatere pe tema penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat luni in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea liberalilor, la o dezbatere pe tema situatiei penitenciarelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )