Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader tine mortis sa-l excluda pe Klaus Iohannis din procedura de numire a procurorilor sefi

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader tine mortis sa-l excluda pe Klaus Iohannis din procedura de numire a procurorilor sefi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, revine la ideile din proiectul legislativ care a primit aviz negativ de la CSM, si propune Parlamenului ca presedintele sa fie scos din procedura de numire a sefilor marilor parchete. Propunerile urmeaza sa fie discutate astazi in Comisia Juridica din Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Avertismentul lui Tudorel Toader: Trebuie luate masuri. Riscam amenda

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca trebuie rezolvata si problema detinutilor care au stat in penitenciare in conditii necorespunzatoare incepand din aprilie 2012, da.

Tudorel Toader, asteptat astazi in plenul Camerei Deputatilor la o dezbatere pe tema penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat luni in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea liberalilor, la o dezbatere pe tema situatiei penitenciarelor.

Dragnea: Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele, dar sistemul paralele se va intoarce impotriva lui/ Noi nu avem puterea. Puterea este in mana presedintelui

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, la Romania TV, ca presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. In Romania se poate orice, nu sunt presedintele Romaniei, nu sunt seful sistemului, noi nu avem puterea, noi avem guvernarea, puterea este din 2005 incoace la seful statului, a declarat seful PSD.

Klaus Iohannis a dezgropat reforma administrativ-teritoriala

Presedintele Klaus Iohannis a redeschis discutia despre reforma administrativ-teritoriala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2207 seconds )